FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Centrum kultury a sportu. Provoz: -muzea -kino Družba -víceúčelová sportovní hala -kulturní dění, společenské i komerčního rázu.

Opravna obuvi. Oprava, servis: -jízdní kola -skiservis. Služby: -broušení bruslí, -výroba klíčů. Prodej jízdních kol, bruslí, sportovních potřeb.

Naše puškařská dílna nabízí: výrobu, opravy a přestavby všech typu zbraní - kompletní servis. Provádíme seřizování zbraní - nástřel zbraní na vlastní 100 m velkorážné střelnici. Menší opravy na počkání, přestavby a generálky do 2 měsíců. Prodej loveckých, sportovních zbraní a střeliva.

Technické služby: - úklidové práce - údržba zeleně - provoz veřejného osvětlení - nakládání s odpady - údržba a opravy komunikací - provozování parkovacích ploch - zemní práce - stavební práce - práce vysokozdvižnou plošinou - autodoprava - malířství a natěračství - ostatní služby - letní stadion - provozování zimního stadionu

Prodej - jízdní kola - cyklistické potřeby

V motocentru v Bílku u Chotěboře proto najdete nejen prodejnu nových motorek, skútrů a čtyřkolek, ale i bazar, servis, prodejnu oblečení, přileb a příslušenství a bar s nealkoholickými nápoji a pivem Bernard. K jízdě na třech vlastních tratích půjčujeme čtyřkolky.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -stavba kol na míru -lakování a repasování všech druhů rámů. Půjčovna kol. Garanční prohlídky. Bazar jízdních kol. Poradenství.

Nabízíme potřeby pro nový adrenalinový sport - mountainboarding, mountainboard, all-terrain board, landkiting, longboarding také pro vyznavače snowboardingu a jiných prken.

Prodej: - vybavení pro zimní sporty - lyže - snowboardy - in-line brusle - outdoorové potřeby. Pobočka: - Žďár nad Sázavou, Palachova 2285/39 tel.: 566620260; 775317603.

Hoverboard je tady, přijďte si k nám zalétat na bláznivém prkně.

Informační server zaměřený na výlety. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - batohy, tašky a kufry - čelovky - potřeby pro cyklistiku - potřeby pro fitness - inline brusle, skateboardy - karimatky a matrace - nože a nářadí - ostatní camping - raketové sporty - spací pytle, stany - svítilny - termosky a cestovní ...

Služby: -sportovní centrum -posilovna.

BA Miroslav Hořínek se zaměřuje na prodej sněhových děl, zasněžovacích tyčí a příslušenství.

Jaromír Vampola se zaměřuje na prodej hokejových, badmintonových, tenisových a dalších sportovních potřeb.

Maloobchod, e-shop: - obuv zn. Botas - boty na běžky - brusle.

Junior sport, s.r.o. provozuje prodejnu se sportovním zbožím, vybavením, oblečením a příslušenstvím.

KASTAR, s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis různých druhů cyklistických kol a příslušenství.

Prodej: Lovecké potřeby -zbraně, střelivo, nože -optika -oděvy, obuv -lovecké potřeby -doplňky pro zbraně -E-shop.