V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Distribuce: - čokoláda belgická, švýcarská.

Cukrárna: -výroba a prodej cukroví, dortů, zákusků, vánočního a dalšího svátečního cukroví, vdolečků ale i chlebíčků. Nabízíme velký výběr. Vyrábíme všechny sladkosti i pro diabetiky.

Cukrářství. Výroba, prodej - dorty - zákusky, dezerty - koláče.

Výroba, prodej: - cukrářské výrobky - zákusky - dorty - vánoční pečivo - čajové pečivo - koláče, frgály, vdolečky - točená zmrzlina - řezy, dorty.

Cukrárna České Budějovice - zakázková cukrářská výroba dodává svatební i narozeninové dorty, vánoční cukroví, vánočky, zákusky (věnečky, větrníky, kremrole, rolády, ovocné řezy), minizákusky, velikonoční beránky, mazance, perníčky a další cukrářské výrobky té nejvyšší kvality. Čeká Vás svatba, promoce, oslava narozenin či zlaté ...

Prodej: vlastní točená zmrzlina, SHAVED ICE strouhaný led a jiné sladké speciality a káva.

Služby: - cukrárna - kavárna Výroba: - dorty - zmrzlinové a mražené dorty

Eshop: -medovina -medovník -dárkové lahve -dárkové balíčky -medová kosmetika

Provozujeme čajovnu Shisha na Praze 9, nedaleko metra Českomoravská. Prodáváme čaje, vodní dýmky, příslušenství k vodním dýmkám. V nabídce je dále Dolská medovina, medovník, vyhlášená masala. Wifi připojení pro hosty zdarma. Věrnostní kartičky poskytující slevy pro každého zdarma!

Cukrárna, výroba: - dorty - zákusky - chlebíčky - obložené mísy Kavárna

Výroba a prodej minizákusků, dortů, zakázkových dortů, svatebních dortů, pralinek, chlebíčků, kanapek, cukrovinek, zmrzliny, dále prodej lahodné kávy, alko, nealko.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -129 pokojů: -dvoulůžkové, třílůžkové, apartmány, sprcha, WC**, TV**, satelit. Vybavení objektu: -restaurace 186 míst -bar 40 míst -kongresový sál 180-230 míst -hudební salónek 30 míst -salónek Meeting 20 míst -salónek Panorama 16 míst. Služby: -lázeňské ...

Dovoz a distribuce surovin pro pekaře, cukráře a gastronomii: - cukrářské výrobky - cukrovinky - čokoládové dekorace - margaríny a tuky - separační přípravky, stříkací zařízení - odlučovací přípravky na plechy a formy - oleje do řezaček a děliček - stříkání olejů - KEG systém - stříkání lesku a vajec - stříkání želé.

E-shop - čokoláda - čokoládové spediality a dekorace - kakao - cukrovinky.

E-shop - jedlý papír - cukrářské potřeby - doplňky na párty, svíčky, ubrousky talířky, kelímky - koření a kořenící směsi - hračky - šperky - bytový textil - papírenské zboží.

Prodej, servis, leasing: - automaty prodejní nápojové a potravinové - automaty prodejní cigaretové - automaty anglické výroby. Náplně do nápojových a potravinových automatů.

Velkoobchodní prodej cukrovinek, slaných a kukuřičných výrobků

Velkoobchod - cukrovinky - med - slané pečivo - alkoholické i nealkoholické nápoje - čaj, káva.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - cukrářské potřeby a suroviny

Výroba cukrářsků výrobků - dorty na zakázku - minidezerty, svatební koláčky.