V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Firma byla založena v roce 1990. Sídlo firmy je v Jankově u Českých Budějovic. Vyrábíme pravé křehké medové zdobené perníčky. Naše výrobky dodáváme do cukráren, prodejen s řemeslnými výrobky a ostatním zákazníkům.

Prodej: - čerstvé maso - orientální speciality

Prodej: -cukrářské výrobky zákusky, dorty, čajové pečivo.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -německá energetická čokoláda

Ruční výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -plněné perníky -zdobené perníky různých tvarů -vánoční sortiment perníků -vánoční cukroví -velikonoční sortiment perníků -linecké a čajové pečivo -perníky na zakázku -sušenky sladké -bezlepkové kukuřičné křupky a tyčky -bezlepkové ochucené kukuřičné křupky -sušená zelenina ...

Cukrářství, výroba, prodej, e-shop: - dorty - zákusky - chlebíčky Prodejna Všebořice tel.: 605 430 082 Prodejna Krásné Březno tel.: 732 979 369

Výroba a distribuce čokolády a čokoládových výrobků. Ruční továrna na čokoládu a čokoládové bonbony BON BON, síť vlastních prodejen, e-shop.

Prodejna - dárková síň Prodej, e-shop: - dárkové balíčky, dárkové koše pro firmy, společnosti i jednotlivé zákázníky. Rozvoz dárkových košů přímo k zákazníkovi.

Internetový obchod, e-shop: - biopotraviny - biokosmetika

E-shop, maloobchod, velkoobchod: - bonboniéry a cukrovinky.

Dárky od Zdeňky. Maloobchod, prodej: - cukrovinky - dárkové koše - bonboniéry - sklo, porcelán - vína, likéry - káva, čaj

Výroba - cukrářské výrobky a výrobky z perníkového těsta: - perníky - perníkové chaloupky - podještědské perníčky.

Cukrárna: -zmrzliny, zmrzlinové poháry -zákusky, dorty -míchané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Příjem objednávek na: -obložené chlebíčky -dorty -vánoční cukroví -cukrářské výrobky.

Cukrárna Řečkovice s kavárnou. Dorty Zákusky Mini zákusky Vánoční cukroví Zmrzlina Chlebíčky

- pekárna - výroba - prodej - Výroba pekařských, cukrářských a perníkářských výrobků

Pekařství. Výrobky: - pekařské - cukrářské - perníkářské. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

-Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Naše služby: - cukrářská výroba tradičních českých zákusků a dortů z pravé živočišné šlehačky - velko i maloprodej - rozvoz pro cukrárny - rauty, restaurace a hotely. Dorty atypické, svatební, vánoční, minizákusky, cukroví, těsta. Výroba italské zmrzliny(50 druhů).