Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
JLP creative s.r.o. se zaměřuje na statiku pozemních staveb i mostů, vypracovávání výkresové dokumentace a projekční činnost.

Stavební projekce. Architektonické návrhy budov. Energetický audit. Dotační management.

Stavební projekce, inženýrská činnost, inženýring: - mosty - dálnice - rychlostní silnice - okružní křižovatky - stezky pro cyklisty, pěší zóny - rekonstrukce a opravy silnic a městských komunikací.

Služby v oblasti pozemních a dopravních staveb včetně technické infrastruktury. Návrh průmyslových staveb, bytových a rodinných domů, zemědělských a potravinářských provozů a rekonstrukce. Inženýrská činnost, technický dozor investora a outsourcing.

Montáž: -technické zařízení budov v oboru voda-plyn-topení: -ústřední vytápění -rozvody -technických plynů, chladu, stlačeného vzduchu -zdravoinstalace -plynoinstalace -vzduchotechnika, klimatizace. Servis, oprava: -plynová zařízení. Výstavba, rekonstrukce: -kotelny -výměníkové stanice -teplofikace. Stavební ...

Jsme součástí skupiny několika stavebních projektantů, architektů, interiérových designérů a specialistů v odborných profesích. Zajišťujeme servis v oblasti projekční / projektové činnosti a inženýringu (stavební povolení, územní rozhodnutí, ohláška) - projekce pozemních staveb (rodinné a bytové domy, haly, objekty veřejné vybavenosti, ale i ...

Projektová činnost: - předprojektový průzkum - projektová příprava stavby v rozsahu stavebního zákona - měřičské, zobrazovací a vytyčovací práce.

Projekce, výstavba: -rodinné a sluneční nízkoenergetické domy na klíč. Poskytování inženýrských služeb.

Práce, služby: -stavební -zednické -instalatérské.

Stavební projekce. Komplexní projekční, inženýrská a realizační činnost. Výstavba: - komerční budovy - občanské a bytové stavby - průmyslové stavby.

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě (technický dozor investora) - výkon koordinátora BOZP na staveništi - projektové - zprostředkování prodeje nemovitostí, zpracování všech druhů smluv a úkonů souvisejících Účetnictví a daně. Praní, žehlení a mandlování prádla.

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.

Služby: - příprava, projekce a realizace staveb - rekonstrukce

Služby: -projektování inženýských staveb (pozemní komunikace, železnice).

Projekce - pozemní stavby Realizace - stavby

Společnost KONCAD CZ s.r.o. je projekční, konstrukční a inženýringová firma působící na evropském trhu od roku 1993. Firemní základnu tvoří znalosti a zkušenosti pracovníků, kteří se v minulosti podíleli na realizaci velkých zakázek projekce a konstrukce strojních zařízení pro hutní provozy jak v České republice tak i v zahraničí. Veškeré ...

Architektonická a projekční kancelář. Projektování pozemních staveb: - studie - projekty pro územní rozhodnutí - stavební povolení - prováděcí projekty a realizační dokumentace staveb. Inženýrská činnost: - návrhy a projekty interiérů. Ateliér: - Opava, Olbrichova 13.

Zařizování dotací z dotačních titulů fondů Evropské unie EU Stavební práce Vodohospodářské stavby - projekty - rybníky Protierozní ochrana Projekce - kanalizace - vodovody - přípojky - čistírny odpadních vod (ČOV.

Architektonické služby. Projektová činnost ve výstavbě. Technická příprava stavby: - energetické audity - průkaz energetické náročnosti stavby.

Služby: - informační a poradenská činnost - odborné pomoci pro výběr staveniště - komplexní inženýrské služby - kompletní projektová dokumentace ke stavbám.

Projektování a realizace domů a interiérů.