Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Výstavba, realizace, servis: - fotovoltaické elektrárny Prodej: - fotovoltaické panely

Realizace, montáž - solární technika - solární kolektory a panely.

Elektromontážní práce Projekce a realizace - fotovoltaické elektrárny

Solární sestavy. Solární technika. Fotovoltaika. Kancelář: - Praha, Kodaňská 1441/46 - tel.: 608237006; 608335558.

Instalace a servis - fotovoltaické systémy - solární panely

- stavební činnost - zednické práce - fasády - obklady - dlažby

Projekce, montáž, servis: - solární elektrárny.

Dodávka a montáž systémů pro úsporu energií. Tepelná čerpadla Fotovoltaické elektrárny Solární ohřev vody Větrací jednotky Elektrické vytápění Elektrický ohřev vody Topné systémy Poradenství. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla. - systémy země-voda s vrty - systémy s plošnými kolektory - vzduch-voda i tepelné systémy ...

SOLÁRNÍ VYTÁPĚNÍ : NÁVRHY – PROJEKTY - MONTÁŽ - solární systémy - sluneční kolektory HELIOSTAR - deskové sluneční kolektory / kolektor/ - vákuové sluneční kolektory - vytápění domů /sluneční energie.

Stavební činnost - pasivní domy, bytová výstavba rodinných domů - montované domy s ocelovým rámem - ocelové konstrukce, halové systémy.

Stavební činnost - základové desky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domů, pasivní domy, dřevostavby - pokrývačské práce - zateplování.

Servis, opravy, montáže - solární systémy. Další provozovna - adresa: Brněnská 681/5, Hodonín - tel. 518 321 158, 608 741 635.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky - solární panely.

Projektujeme, dodáváme a montujeme: Tepelná čerpadla Pardubice Solární systémy Větrání s rekuperací Topné systémy Klimatizace a chlazení Chrudim

Služby - servis pro fotovoltaické elektrárny osazené střídači VACON - pozáruční servis, úpravy rozvaděčů se střídači VACON, pravidelné prohlídky a údržby.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce

Montáž solárních systémů pro ohřev vody a vzduchu. Montáž malých větrných elektráren pro výrobu el.energie.

Činnost: - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků (MVE, OZE) - výroba strojů a zařízení (MVE) - výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků ...

Výstavba, montáž: - fotovoltaické elektrárny.

Výstavba: - dřevostavby - nízkoenergetické a pasivní montované domy - projekční práce

Servis, údržba, monitoring: - fotovoltaické elektrárny (FVE).

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické domy, budovy - rodinné domy - administrativní budovy - průmyslové stavby - rekonstrukce