Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Výstavba a provoz malých vodních elektráren.

Návrh, dodávka, montáž, oprava, servis: - fotovoltaické elektrárny

Dodávka, montáž - tepelná čerpadla - fotovoltaika.

Stavební činnost, výstavba: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - rekonstrukce

Činnost: - těžba a prodej dřeva Výstavba, realizace, provoz: - fotovoltaické elektrárny

Práce: -slaboproudé rozvody Stavba: -fotovoltaické elektrárny Provoz: -BMB kabelová televize

Výstavba, provoz: - biostanice - fotovoltaické elektrárny

Průmyslová automatizace, strojní výroba a zámečnická výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - konstrukční práce, návrhy a tvorba výkresové dokumentace - kontrolní a měřící přípravky - nástrojařská výroba - svařování a ocelové konstrukce - modely, formy a výrobky z kompozitů - automatizace, implementace řídících systémů, HW, SW - síťové ...

Výstavba - úsporné domy - dřevostavby - ekologické stavby.

Stavby, stavební práce: -ekologické stavby na bázi dřeva -přírodní zdravotně nezávadný materiál -návrhy, projektování.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Realizace staveb.

Práce: - monolitické konstrukce, monolity - betonáže - ukládka betonářské oceli - zemní a výkopové práce - stavební práce - demolice, demoliční práce. Výstavba, realizace: - fotovoltaických elektráren, fotovoltaické elektrárny, FVE - oplocení, ploty - kamenné dlažby - komunikace.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Montáž - zabezpečovací systémy včetně připojení k PCO pultům - kamerové systémy - požární systémy včetně připojení k PCO pultům - fotovoltaické elektrárny - domovní telefony - videotelefony - anténní rozvody. Elektromontážní práce.

Kompletní výstavba fotovoltaických elektráren, , na klíč”. Prodej jednotlivých součástí pro fotovoltaické elektrárny. Prodej velkoprostorových svítidel.

Práce, revize: -elektroinstalační Služby: -poradenství v oblasti solárních systémů

Výroba, montáž: - ekologické rodinné domy - altány, pergoly

Stavební firma: - nízkoenergetické a pasivní domy.

Fotovoltaické elektrárny, slaboproudé a silnoproudé instalace. Revize, projekty, montáž a dodávky elektrických zařízení. Kompletní dodávky na klíč, záruční a pozáruční servis.

Výstavba a prodej: -byty -rodinné domy na klíč -poradenství -financování bydlení. Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí -dražby.

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Činnost: - dodávka slunečních elektráren na klíč