Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Nízkoenergetické dřevostavby na klíč. Naše společnost nabízí výstavbu rodinných domů na klíč i svépomocí. Stavíme nízkoenergetické dřevostavby a realizujeme individuální i typové domy za pevně dané ceny.

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - výměníkové stanice - výstavba, rekonstrukce - rekonstrukce parovodů - rozvody el. vedení - servis fotovoltaických elektráren

Výroba solárních panelů pro ohřev vzduchu nebo vody s využitím sluneční energie.

Dodávka, montáž: - úsporné systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - podlahové vytápění.

Stavební společnost - nízkoenergetické dřevostavby - průmyslové a zemědělské stavby - projekční činnost.

Stavební činnost - dřevostavby - sádrokartonářské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - hydroizolace střech.

Společnost KONEX ENERGY s.r.o. je stabilní tuzemská firma s desetiletou tradicí na trhu se solární technikou. Poskytujeme komplexní služby ve využívání sluneční energie k získávání tepla a elektrické energie. Realizace: - solární termické systémy - fotovoltaické systémy. Prodej: - sluneční kolektory - solární komponenty - fotovoltaické ...

Stavební činnost - svépomocná stavení - domy z přírodních materiálů (sláma, hlína).

Stavební firma: -projekce a výstavba pasivních domů -zateplování domů -okna, dveře. Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.

Stavební činnost - nízkoenergetické stavby.

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Návrh, montáž, servis: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla.

Výroba konstrukčních systémů pro fotovoltaické elektrárny - hliníkové střešní konstrukce - pozemní ocelové a hliníkové konstrukce - solární panely - fotovoltaické měniče.

Projekty: - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody EZS, EPS, STA, FVE Silnoproudé a slaboproudé instalace, montáž a servis FVE.

Provádění staveb. V našem katalogu staveb nabízíme kvalitní nízkoenergetické domy.

E-shop - solární a fotovoltaické články - diagnostické přístroje - měřicí přístroje.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Fotovoltaická elektrárna - dodavatel energie z obnovitelných zdrojů.

Projekce, realizace a servis - pozemní i střešní fotovoltaické elektráreny na klíč. Dodávka - jednotlivé komponenty pro výstavbu fotovoltaických elektráren.

Fotovoltaika - monokrystal - polykrystal - amorfní panely - postup prací - typy instalací - legislativa - výkup - technické info.

Prodej, montáž, oprava, servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky

Elektromontáže, elektroinstalační práce - silnoproud, slaboproud - istalace solárních elektráren.

Distribuce a montáž - solární ventilace a kolektory - teplovzdušné solární vytápění.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby - zateplování - hydroizolace - vodohospodářské stavby - výkopové práce - sádrokartonářské a zednické práce - zámečnictví, svářečské práce Úklidové služby.