Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Rekonstrukce bytu, bytového jádra. Zednické a stavební práce. Zateplení fasády. Zelená úsporám. Stavby domů na klíč.

Stavební práce: -montáže půdních vestaveb -rekonstrukce bytových jader -zednické práce -pokládka podlah.

Sklad stavebního materiálu. Maloobchod, prodej: -interiérové stavební komponenty pro suché stavby -sádrokartony KNAUF: -stropní podhledové systémy, podhledy -stěnové systémy -podlahové systémy -předsazené stěny -suché omítky -speciální systémy s vysokou protipožární odolností -suché maltové směsi KNAUF PSS*: ...

Stavební firma Výstavba: - rodinných domů na klíč - hrubé stavby - pozemní stavby. Rekonstrukce. -rodinných domů, bytů, průmyslových hal, komerčních i víceúčelových prostor. Demolice. Vyřízení úvěru.

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Stavba, výstavba, realizace: -výstavbu rodinných domů -rekonstrukce bytových jader -montáže sádrokartonů -opravy fasád, zateplení fasád -opravy a rekonstrukce střech a krovů -stavby z kamene. Stolařství, stolárna, výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -vestavné skříně .

Výroba inteligentních venkovních modulů do veřejných prostor a rodinných zahrad. Unikátní design - řešení na míru: - zvukové i optické bariéry - výklopné prvky - venkovní učebna - prvky hřiště - pro firmy venkovní pracoviště, posezení apod..

Stavební společnost. Veškeré zednické práce. Stavby na klíč i rekonstrukce.

Stavební firma: - veškeré stavební práce. Realizace, výstavba, stavby na klíč: - pozemní stavby - inženýrské stavby - rekonstrukce - stavby.

Zateplování rodinných domů zateplovacím systémem PAULÍN. Sádrokartonářské práce, rekonstrukce koupelen, stěrkování vnitřních omítek, rekonstrukce "baťové zástavby" včetně zateplení a obložení cihelným páskem.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.

Firma Petr Novotný se sídlem v Otrokovicích v okrese Zlín se zabývá veškerými stavebními pracemi. Provádíme hrubé stavby od základové desky až po střechu domu. Dále také rekonstrukce domů, bytů a bytových jader. Součástí naší činnosti jsou také montáže sádrokartonu a obkladačské práce. Naše činnost: - stavební práce - hrubá stavba - ...

Firma Páleníček provádí zemní, výkopové práce, vodo topo plyn práce, inženýrské sítě od projektu po realizace. Také zajistí kompletní dodávky čerpadel a vodáren, studnařství zajišťuje studnařské práce včetně hydrogeologické dokumentace, stavebního projektu. Zaměřujeme se na ražené, vrtané studny od A-Z, kopané studny. Vodu i studnu ...

Tesařské, Pokrývačské a Klempiřské práce. Výstavba i rekonstrukce střech. Pergoly, krytá stání. Dřevostavby - srubové stavby.

Stavební firma, výstavba, stavební práce, rekonstrukce, montáž: -montáž sádrokartonů - dělící příčky, protipožární konstrukce, zavěšené podhledy, předstěny, podkroví -sádrokartonové konstrukce - impregnované, protipožární, bezpečnostní RIGIPS -půdní vestavby -zateplení fasád -stavební práce, modernizace - bytová jádra -montáž ...

Česká stavební firma s tradicí: - komplexní stavební práce se specializací na interiéry - projektování, vypracování stavební dokumentace, - inženýring - stavební chemie a dekorativní nátěry.

Tesařské práce. Dřevostavby. Rekonstrukce domů. Monfáž: - altány - přístřešky - zahradní domky.

Rekonstrukce koupelny, bytového jádra. Sádrokartonářské práce. Obkladačské a zednické práce. Vodo topo plyn instalace. Půjčovna stavebního nářadí.

Mobilní chaty a chatky Lienhut. Rekreační celoroční chaty.

MiSta stavební společnost s.r.o. je firma s působností v regionu Zlínský kraj a Brno. Zaměřuje se na novostavby i rekonstrukce domů, restaurátorství se zaměřením na historické stavby. Novostavby rodinných domů a bytová výstavba patří mezi, stěžejní činnosti naší firmy. Ve větší míře však provádíme přestavby rodinných domů, historických staveb a ...

Stavební práce: - roubené dřevostavby - rámové konstrukce - zděné stavby. Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště.

Výstavba rodinných domů. Kompletní rekonstrukce a opravy rodinných domů i jiných stavebních objektů. Zateplování budov. Výstavba chodníků.

Dodavatel staveb. Stavební firma, práce. Realizace, rekonstrukce: -bytová jádra od A do Z -kompletní rekonstrukce koupelen -stavby, novostavby, rodinné domy -půdní vestavby, podkroví -interiéry - byty, kanceláře -podhledy, sádrokartony -kuchyně, kuchyňské linky včetně spotřebičů. Certifikovaný dodavatel sádrokartonových ...

Kompletní rekonstrukce: -bytová jádra -byty a nebytové prostory. Práce: -zednické -obkladačské. Instalace: -elektro a vodoinstalace.