Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Činností naší společnosti GH domy s.r.o. se sídlem ve Zlíně jsou již více než 25 let veškeré stavební práce. Pokud plánujete stavbu rodinného domu na klíč jsme Vám plně k dispozici. Dále Vám nabízíme pomoc s terénními úpravami nebo zkušený a seriozní stavební dozor nad stavebními pracemi, průběžnou kontrolou stavebních prací a zastoupení v jednání ...

Prodej, výměna: -sanitární keramika -koupelnový nábytek -plynové kotle -otopná tělesa -rozvody, čerpadla Rekonstrukce: -koupelen, kotelen. Práce: -vytápění budov -vodoinstalace.

Stavební firma: - rodinné domy - haly a průmyslové stavby - sanace, zateplování budov - dřevostavby - hydroizolace staveb - chodníky - truhlářské, klempířské, tesařské a pokrývačské práce Řízené větrání. Dodávka: - větrací jednotky - rozvody vzduchu.

Stavební práce, firma: -novostavby domů, kancelářských a užitných budov, stavby domu na klíč -zateplení obytných budov, panelových domů -výměna starých oken -klempířské práce (okapy, parapety...) -izolace plochých střech a proti spodní vodě -izolace bazénů a jímek Rekonstrukce a opravy: -domů, panelových domů -budov poškozených ...

Nákladní doprava. Služby: - inženýrská činnost ve stavebnictví - interiérové nástřiky Montáž: - sádrokarton - montované podhledy. Práce: - malířské, natěračské.

Jsme stavební firma zajišťující údržby a opravy objektů v areálu Barum Continental v Otrokovicích. Mimo jiné realizujeme nové objekty a budovy, provádíme truhlářské, stolařské a tesařské práce, dále zámečnické stavební, zednické a malířské práce. Certifikát ISO 9001:2001. Stavební firma, práce Stavba, realizace: -stavby na klíč ...

Nabízíme firma sídlící v Rožnově pod Radhoštěm nabízí svým zákazníkům především obkladačské práce, a to jak v novostavbách, tak i při rekonstrukcích. Pokládáme i velkoformátové obklady a dlažby a také kamenické rohy až do délky 125 cm. Dále také provádíme kompletní rekonstrukce kuchyní, bytových jader, podlah, schodišť balkonů atd. včetně ...

Naše firma působí v okrese Kroměříž a nabízí svým zákazníkům především kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů a také koupelen a bytových jader. Dále realizujeme zateplování, montáž sádrokartonů, pokládku obkladů a dlažeb a také instalatérské práce. Díky dlouholeté praxi v oboru Vám můžeme garantovat kvalitní, rychlé a cenově dostupné ...

Pokud hledáte kvalitního, spolehlivého a cenově dostupného zedníka jsem Vám plně k dispozici. Nabízím Vám kompletní zednické práce, kdy se zaměřuji především na pokládku obkladů, dlažeb a zámkové dlažby, zateplovací a fasádnické práce, vyzdívky, omítky a rekonstrukci bytů vč.koupelen. Dále provádím také bourací a výkopové práce. Působím ve Zlíně a ...

Stavební činnost: - realizace rodinných domů - rekonstrukce - stavební dozor - inženýrská činnost - servis vodo, topo, plyn - údržbářské práce. Služby: - ubytování - ubytovna, byty - pronájem prostor vhodných pro kanceláře, obchody, školící místnosti a sportovní aktivity - virtuální kancelář - poskytujeme zázemí pro začínající ...

Práce: -obkladačské: -vnitřní i vnější obklady, dlažby -kompletní rekonstrukci koupelen a bytových jader -zateplování, fasády.

Stavební firma. Rekonstrukce domů, bytů. Zateplení fasád. Zámkové dlažby, ploty, okrasné zídky a jiné zednické práce.

Stavební činnost: - pozemní stavitelství, novostavby občanských a bytových staveb - generální rekonstrukce a opravy objektů včetně nástaveb půdních prostor - výstavba průmyslových objektů, komplexních průmyslových areálů včetně dodávky a montáže různých druhů výrobní technologie - základové konstrukce a nosné konstrukce objektů z monolitických ...

Developerská a investiční společnost Nízkoenergetické bytové rodinné domy a byty Zlín-Štípa. Prodej domů na bydlení. Výstavba bytových, řadových a rodinných domů Prodej pozemků pro individuální výstavbu se zajištěnou základní technickou vybaveností.

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce: -průmyslové stavby -bytová výstavby -rodinné domy. Kancelář najdete v Otrokovicích, průmyslový areál Toma, budova č. 16.

Galerie koupelen. Maloobchod, prodej: -zařízení pro koupelny -dlažby -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Zpracovatel veškerých druhů odpadů. Odvoz, přeprava odpadů včetně nebezpečných. ČOV - čistírna odpadních vod. Sklad nebezpečných a ostatních odpadů. Drtící linka. Poradenství - pro ADR. Sídlo: - tř. Tomáše Bati 1566, 765 02 Otrokovice.

Internetový obchod, eshop, prodej: - zahradní nábytek dřevěný, kovový, umělý ratan, z exotického dřeva - doplňky pro zahradní nábytek - houpačky, houpací sítě - skluzavky, dětské hřiště - grily, krby - zahradní domky, altány, pergoly - další doplňky na zahradu.

Komplexní stavební práce. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -kompletní vybavení pro koupelny a bytová jádra -sanitární keramika -sádrokartony, sádrokartonové příčky a podhledy -zateplovací systémy, zateplení fasády -lepidla, temely. Maloobchod, prodej: -nářadí -ochranné pracovní pomůcky -stavební ...

Stavební firma. Průmyslové stavby. Komerční výstavba. Bytová výstavba. Koupelnové studio. Rekonstrukce: - koupelny.

Stolařství Roman Vymazal je na našem trhu od roku 2002. Nabízí truhlářské - stolařské práce. Vyrábí z masivu nebo laminovaných materiálů. Výrobu nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, stolů, postelí, výrobu a montáž vchodových a interiérových dveří, výrobu a montáž vrat, výrobu a montáž schodů, podlah, podhledů, obložení, výrobu altánů, ...

Výroba, realizace: -střechy -dřevěné vazníkové konstrukce, krovy Rekonstrukce: -plochých střech panel. domů -střech a nádstaveb panelových domů, skladů, sportovních střech. Práce: -tesařství. Výroba: -střešní konstrukce -dřevostavby.