Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Izolace: - hydroizolace rovných střech - izolace spodních staveb, proti radonu a ropným látkám. Drobné stavební práce: - opravy balkónů. Tesařské práce, dřevostavby: - terasy.

Práce: -obkladačské - obklady, dlažby -přestaveb bytových jader -zateplení fasád včetně dodávek materiálu. Pronájem rámového fasádního lešení.

Kompletní stavební práce v lokalitě Zlínský kraj Rekonstrukce, přestavby a revitalizace Stavby na klíč -veškeré stavební práce -sádrokartony -koupelny na klíč -domy na klíč -elektroinstalace -zateplení, zateplování domů -rekonstrukce -práce bagrem -terénní páce

Zděné rodinné domy na klíč. Dřevostavby Rekonstrukce domů, bytů. Základové desky. Fasády. Lité podlahy.

Stavební firma LARS M+K s.r.o. zajišťuje veškeré stavební práce a nabízí svým zákazníkům kvalitní práci za rozumnou cenu. Stavba, stavební činnost, rekonstrukce, oprava: - stavba na klíč (kompletní dodávka všech stavebních prací) - stavby rodinných domů - rekonstrukce a opravy objektů - přestavba a půdní vestavba - ...

Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína poskytuje kompletní fotovoltaické řešení pro domácnosti i firmy s cílem šetření energie. Jedná se o domácí fotovoltaické elektrárny produkující si svou vlastní energii přímo v místě spotřeby. Pomáhají efektivně snižovat energetickou ztrátu objektu - sluneční ohřev vody, výroba elektrické energie a její ...

Montáže, instalace: - ústředního topení, podlahového topení - plynových kotlů, elektrokotlů - plynových topidel - plynových i elektrických ohřívačů vody. Veškeré vodoinstalatérské práce. Rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Savební firma: -výstavba rodinných domů, průmyslových staveb -zateplování, fasády.

Stavební firma. Nová výstavba i rekonstrukce. Projektová činnost ve výstavbě.

Stavební firma. Izolace střech a teras. Stavba rodinných domů a hal.

Zateplování budov - Zelená úsporám. Stavby a rekonstrukce: -rodinných a bytových domů -průmyslových staveb.

Zakázková výroba kuchyňských linek, schodišť, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, vybavení do dětských pokojů a ložnic, zahradních pergol. Výroba z laminované dřevotřísky, dýhovaného materiálu či masivního dřeva na míru včetně montáže a dopravy. Interiéry, atypické interiéry, nábytek Vybavení restaurací – stoly, židle, bary atd. ...

Kompletní realizace novostaveb. Rekonstrukce staveb na klíč Návrhy interiérů a koupelen. Kompletní renovace interiérů. Zprostředkování prodeje či koupi nemovitosti, pozemku. Zprostředkování hypotečních a bankovních úvěrů, pojištění nemovitostí.

Stavební výstavba. Firemní modulové stavby: - kancelářský modul, šatní modul a jejich kombinace. Projekční činnost včetně architektonického návrhu. Konstrukce, průmyslové inženýrství. Stavební dozor. Investiční činnost, financování projektu, rozpočetnictví.

Společnost LM trade Holešov s.r.o. je stavební firma se zaměřením na zateplení fasády, regenerace panelové výstavby a vystavbu RD. Provozujeme také eshop s fasádními a zateplovacími materiály. Působíme nejčastěji v okr. Zlín, Kroměříž, Zlínském a Olomouckém kraji. Zajišťujeme kompletní servis související s problematikou zateplení objektů: - ...

Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Projektování, dodávka, stavba, stavby: -malé čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, penziony -plastové nádrže na odpadní, dešťovou, pitnou vodu.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví

Stavební firma. Výstavba, stavby, stavba: - inženýrské sítě se zaměřením na vodovody, kanalizaci: - materiál PVC, HDPE, sklolaminát HOBAS, litina, kamenina, beton. Rekonstrukce, opravy, oprava, přestavba: - stávající vodovodní a kanalizační řády a potrubí, vodovodů, vodovodních řádů, kanalizací. - staveb inženýrských ...

Stavební činnosti v civilním sektoru. Stavební činnost v obranném a bezpečnostním průmyslu. Pyrotechnická činnost. Projekční a auditorská činnost. Zabezpečovací systémy. Ostraha osob a majetku. Perimetrická ochrana objektů. Provádění technického dozoru staveb a koordinace BOZP.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Stavební firma. Komplexní stavební práce: -rekonstrukce objektů -výstavba půdních bytů -realizace opáštění hal -sádrokartonové systémy -prodej komponentů suché výstavby a zateplovací systémů.

Společnost TVT EURO-okna s.r.o. Babice u Uherského Hradiště vyrábí a montuje pro Vás dřevěná eurookna, špaletová i dřevohliníková okna a dále posuvné stěny, nebo interiérové a vchodové dveře. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj a Praha. Jsme přední český výrobce eurooken, vchodových dveří a garážových vrat. Rádi Vám bezplatně poradíme ...

Zateplování domů. Přípravné práce. Výměna balkonů. Výměna oken a dveří.

Solární elektrárny na klíč - vyřízení všech povolení, projekce, realizace, montáž, revize, záruční i pozáruční servis.