Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Svět montovaných hal. Společnost UNIHAL Otrokovice nabízí montované haly, ocelové konstrukce a opláštění průmyslových staveb ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Dodáme výrobní haly, sklady, autosalony, zemědělské haly, sportovní haly, potravinářské haly, ULO sklady, chladírenské, mrazírenské haly, rekonstrukce hal. Dodávka celá ČR a SR. ...

Inženýring, realizace, výstavba: -stavby: -průmyslové -občanské -bytové na klíč.

Návrhy a realizace speciálních fasád a interiérových prvků. Imitace kamene, dřeva a jiných materiálů do exteriérů a interiérů. Malé stavby z izolačních panelů. Dodávky a montáž ocelových konstrukcí. Odvětrávání fasády.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavební firma, práce: -izolační a zateplovací systémy - sádrokartonové konstrukce a vnitřní omítky -sádrokartonové -rekonstrukce -zateplení -fasády -omítky -kamenové obklady -sanace vlhkého zdiva -tapety. Prodej, dovoz: - stavebního materiálu. do 30 km.

Realizace: - generální dodavatel průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí průmyslových objektů (hal) - dodávka a montáž střešních a stěnových plášťů z PUR, PIR, minerálních panelů včetně klempířských prvků - střešní světlíky - zámečnické výrobky.

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - postele z masivu - zahradní domky.

Fotovoltaické elektrárny. Provádění návrhů a realizace systémů. Elektromontáže, silnoproudé instalace. Hromosvody - návrhy, realizace, opravy. Revize elektrických zařízení.

Rekonstrukce rodinných domů a bytových jader. Realizujeme interiéry. Dodáváme i montujeme kuchyňské linky či podlahy. Prodejna - Uherské Hradiště, Vodní. Prodej: - sanitární keramika - ukázkové podlahy.

Stavební firma - kompletní výstavba.. Truhlářství.

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Truhlářství. Zakázková výroba : - dřevěná vrata - altány - pergoly - garážová stání - kuchyně - dřevěné schody, zábradlí. Výroba, prodej a montáž: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu, dýhy a lamina skříně - dřevěné dveře interiérové, venkovní.

Prodej a výroba a zakázková výroba: - hadice - savice - zahradní hadice - vzduchové hadice - plošné materiály Výroba na zakázku: - vzduchové hadice - pružinové hadice - spirálové hadice - kabelové chráničky - chráničky hadic - chráničky kabelů Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové hadice pro čističky - průmyslové hadice ...

Stavební firma. Stavební a zednické práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. Rekonstrukce: - domů, bytů - koupelen, kuchyní, bytových jader. Zateplování fasád, budov.

Zateplení budov, stavební firma, stavební práce: -rodinné domky na klíč -byty -půdní vestavby, nástavby -zateplení budov -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra -koupelny. Práce: -malířské -natěračské -montáž sádrokartonů.

Rekonstrukce RD, bytů. Zednictví. Zednické práce Sádrokartonářské práce. Dlažby, koupelny.

Stavební činnost. Výstavba rodinných domů: - zděné domy - dřevostavby - monolitické stavby.

Výstavba a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor. Zednictví.

Realizace, montáž: - průmyslové stavby - haly - rekonstrukce - ocelové konstrukce - sendvičové panely - fasády Práce: - klempířské, pokrývačské - svářečské - tesařské - izolační - zemní Fakturační adresa: - Brno, Příkop 843/4

Instalatérské práce a stavební činnost. Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč. Vodo topo plyn. Solární ohřev TUV. Výkopové práce minibagrem Spider SN-11 Prodej, rozvoz instalačního materiálu (bojlery, kotle, baterie, potrubí, vany, sprchové kouty, obklady, dlažby) Zednické a obkladačské práce.

Kompletní dodávka stavebních prací. Výstavba: - rodinné domy na klíč - hrubé stavby. Rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Zpracování projektů staveb – novostavby, rekonstrukce. Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava sypkých materiálů. Dodávka střech. Pokryvačské, tesařské, klempířské práce. Montáže ...

Truhlářství, podlahářství. Zednické práce.

Práce: - kompletní stavební práce: - hloubkové zakládání staveb, vrtané piloty, - dopravní a vodohospodářské stavby, - protihlukové stěny, - údržba silnic, - zemní práce, - studny.