Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Provádíme rekonstrukce koupelen, rozvody vody, odpadů a topení, drobné opravy, montáže zařizovacích předmětů včetně zajištění materiálu.

Stavební společnost. Výstavba na klíč. Rekonstrukce nemovitostí. Realitní a investiční společnost. Nákup, prodej: - stavební pozemky - rodinných domů - firemních objektů. Ocenění nemovitostí a právní servis.

Stavební společnost RYBÁRIK, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště se specializuje na inženýrské stavby a dopravní stavby – výstavbu komunikaci a zpevněných ploch různého typu a vodovody, kanalizace. Dále provádíme hrubé terénní úpravy, zemní, výkopové, bourací práce pro klientelu z regionu UH, Zlín, Kroměříž, Veselí nad Moravou, Hodonín, Kyjov a, ...

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Krbové obestavby: - krby vnitřní a venkovní. Rekonstrukce bytových jader.

Stavební činnost, výstavba: - modulové dřevostavby - rodinné domy, nebytová výstavba. Rekonstrukce domů. Ukázkový modul Zlín: - Vizovická 435, Zlín.

Tesařské, pokrývačské, klempířství. Výroba: -dřevostavby - střechy na klíč

Zděné domy i dřevostavby na klíč. Geodetické práce, měření radonu, pedologie. Vyřízení povolení pro stavební povolení i ke kolaudaci.

Stavební práce. Provádíme montáže obkladů a dlažeb, zateplení objektů, fasád, půdních prostor, opravy a nátěry fasád, opravy a rekonstrukce domů, bytů a koupelen. Zajistíme pokládku chodníků, zpevněné plochy, zámkové dlažby, obrubníků, sádrokartonářskou činnost, tepelné izolace, bourací práce a další.

Stavebni práce. Kompletní výstavba rodinných domů a rekonstrukce. Zemní práce, odvoz suti, demolice.

Zednické práce. Obklady a dlažby. Rekonstrukce bytových jader, bytů.

Rekonstrukce a izolace staveb. Výstavba: - rodinných domů - průmyslových hal. Sádrokartonářské práce. Inženýrské sítě pozemků.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů. Zateplování fasády. Demolice

Zednické a kamenické práce. Zateplování fasád a rekonstrukce staveb. Vnitřní a venkovní omítky.

Opravy poklopů a vpustí s využitím samonivelační techologie.

Stavební firma se zaměřením na pozemní stavitelství. Výstavba: - občanské, bytové stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Zateplování budov. Alternativní energie - montáž: - tepelná čerpadla - solární kolektory - zásobníky teplé vody Práce vodo - topo.

Stavební činnost: - stavby na klíč - plynovody. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny. Odborná montáž: - střešní okna, dekorativní a zastiňovací doplňky VELUX. Služby: - míchání barev.

Práce, realizace, rekonstrukce: -koupelny -obkladačské práce, dlažby -domovní instalatérské práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -solární systémy.

Naše firma Jan Bilík sídlící v okrese Zlín se již téměř 15 let zabývá komplexní realizací obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru. Pokládáme také velkoformátové obklady a dlažby. Naší specializací jsou především rekonstrukce koupelen. Dále také provádíme rekonstrukce domů a zateplování budov, jako i dodávku a montáž sádrokartonových konstrukcí ...

Rekonstrukce, zateplování domů. Čištění interiérů, koberců.

Střechy, dřevostavby. Služby: - tesařství - klempířství - pokrývačství. Prodej, e-shop: - pracovní oděvy tel.: 776202043

Služby: - výstavba rodinných domů na klíč - zakládání staveb - občanské a průmyslové stavby - rekonstrukce domů a bytů - komplexní stavební práce - půjčovna stavebního nářadí

Společnost PFLORIÁN s.r.o. se soustředí na stavební práce. Realizujeme stavby na klíč a provádíme veškeré zednické práce. Dále se zaměřujeme na elektroinstalace a realizace podlah. Stavební činnost: - stavby na klíč - zednické práce - elektrikářské práce - obkladačské práce - izolační práce - podlahářské práce. Veškeré zednické a ...

Výstavba dřevostavby - domy z masivních dřevěných panelů. Základové desky. Fasády. Demolice

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků