Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavby: - bytové - občanské - průmyslové. Údržba a rekonstrukce. Zateplování budov. Montáž sádrokartonových konstrukcí. Bytová jádra. Půdní vestavby. Odstraňování vlhkosti spodních staveb.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém ...

-Přípravné práce pro stavby -Specializované stavební činnosti

Doprava: - do 50t - vnitrostátní - vozy TATRA, MAN Demoliční práce, recyklační linky, mobilní drtič, třídička Zemní práce (těžká mechanizace).

Výroba: - nerezové zábradlí - koupelnové žebříky - výrobky z nerezu - stříšky na komín - stoly - brány.

Tesařství Výroba: - dřevěné domy - krovy a dřevěné konstrukce - speciální tesařské konstrukce - pergoly a altány - roubenky - dřevostavby.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Montáž a oprava elektrických zařízení, instalace hromosvodů, elektroinstalace.

Zámečnické práce. Kovovýroba: - brány, vrata, ocelové stavby. Svařované konstrukce. Obrábění kovů.

Výroba - brány křídlové, posuvné - garážová vrata - zábradlí (schodišťové, balkónové a terasové) Řemesla, služby - svářečské práce - zámečnické práce

Výstavba, rekonstrukce, oprava: - inženýrské sítě (plyn, voda, kanalizace) - domovní přípojky - průmyslové plynovody v celém rozsahu - plynové kotelny a měřící stanice plynu - plynofikace kotelen a výměny hořáků. Komplentní zkoušky a revize plynových zařízení.

Vodo, topo, plyn Řemesla, služby, opravy, servis, montáž - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - zednické práce - svářecké práce

Řemesla, služby - sádrokartonářské práce, montáž sádrokartonu - malířské a natěračské práce

Zhotovení: - kompletní projektová dokumentace stavby. Instalace, rekonstrukce a montáž: - domovní, průmyslové plynovody a vodovodní sítě - plynoinstalace, plynofikace - vodoinstalace - vzduchotechnické zařízení - vzduchotechnika - solární systémy.

Kompletní realizace, rekonstrukce: -střechy. Pokrývačství Klempířství Komplexní stavební činnost

Elektromontážní práce. Elektroinstalace.

Projektová činnost ve výstavbě.

Instalace, montáž: - tepelné a hlukové izolace - ústřední topení a horkovody - izolace potrubí a rozvodů pro klimatizaci budov. Prodej: - izolační materiály.

Geodetická společnost Geodetické práce, zeměměřičská činnost: -geometrické plány -vytýčení hranic pozemků -vytýčení stavebních objektů -dokumentace skutečného provedení staveb -účelové mapy pro projekty.

Práce: - malířské - natěračské - nástřiky - tapetářské - sádrokartonářské - podlahářské - úklidové.

Výroba nábytku na zakázku. Bytové studio, studio zdravého spaní Grafické návrhy kuchyní, interiérů, nábytku a kanceláří Expozice Olomouc: -GLOBUS, Pražská 248/39 tel.:585758007, 777743589 globus@nabytek-holinka.cz Po-Ne 10.00 - 19.00h

Práce: - speciální ochranné nátěry a nástřiky - vysokotlaké čištění - výškové práce Prodej: - vysokotlaká čistící technika.

Centrum opracování skla: -broušení -leštění -fazetování -kalení -vrtání -pískování. Výroba: -tepelně zpracované přířezů z plochého skla všech tvarů, opracovaných podle požadavku zákazníka.

Nákladní a osobní odtahová služba. Autoodtah. Jeřábnické práce.