Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Prodej, pokládka, realizace: - podlahy. Podlahářské a drobné truhlářské práce.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, vše, co souvisí se střechou - střešní krytiny, střešní okna a další. Demoliční práce.

Elektromontážní práce: - veškeré bytové a průmyslové el.instalace do 1000 V. - montáže hromosvodů. - montáže el.vytápění. - montáž rozvaděčů. - montáž rozvodů STA. - rozvody domácich telefonů. - zajištění revizí elektro. Prodej, instalace, servis: - satelitní technika. Dodávka, montáž: - pohony pro automatické ovládání vrat a ...

Stolařství, truhlářství.

Výroba: - zahradní nábytek - vrata, dveře, výklady - interiéry. Truhlářství, stolařství.

Kamenictví, kamenické práce: - řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene. Výroba pomníků.

Práce: - voda, instalatérské - topení, topenářské - plyn, plynařské - zednické. Rekonstrukce staveb.

Návrh, realizace: - vitrážové výplně oken, dveří a kuchyňských linek - skleněné stěny a zástěny - zrcadla, závěsné vitráže - obrazy, lustry - klasické i novodobé chrámové a kostelní vitráže. Restaurování, konzervace a oprava: - vitráže.

Přerušení provozování živnosti. Vodoinstalatérské, zámečnické práce.

Klempířské a pokrývačské práce. Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Činnost: - geodetické práce - projektová činnost ve výstavbě - projektování pozemkových úprav

Práce, montáže: - vodo, topo, plyn - servis kotlů.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek - zahradní altány - kuchyně - interiéry.

Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské. Autodoprava

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.

Tesařství CAWO. Specializace na zakázkovou výrobu. Výroba a montáž: - dřevěných konstrukcí a staveb včetně dodání řeziva.

Stavební činnost. Zednické práce

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně na míru -skříně -postele -pergoly, přístřešky -obklady schodů, zábradlí

Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Práce: -stavby -zednické práce

Práce: - zemní a výkopové - autodoprava - pronájem stavebních strojů včetně strojníka.