Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - renovace starých podlah - PVC - koberce.

Provádí: - plynoinstalace - vodoinstalace - kanalizace - topenářské práce. Opravy, revize, zkoušky: - plynová zařízení.

Tesařství DKTRAM. Výroba: - pergoly - garážové stání - trámy na střechy. Montáž, oprava: - bednění základů novostaveb - komíny.

Stavební činnost. Projektování. Realizace staveb.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Zemní práce: - strojní, ruční. Autodoprava.

Dokončovací stavební práce. Prodej a montáž oken. Montáž žaluzií a sítí do oken.

Kominictví: - revize a vložkování, čištění komínů.

Kovovýroba: - příruby - potrubní tvarovky - střední svařence. Stáčení plechů. Tvarové řezání - vodní paprsek, autogen. Dělení materiálů - plazma, plyn, nůžky. Přesné obrábění na CNC strojích.

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Zemní práce. Nakládání s odpady. Zámečnictví a kovové výrobky.

Práce: - zateplování, izolace domů - sádrokartonové vestavby - kompletní stavby na klíč - garážové domy

Autodoprava : -nákladní autodoprava - nakladače -přeprava sypkého materiálu. Zemní práce -bagry, buldozery -likvidace odpadů.

Truhlářství: - nábytek - vestavné skříně - schody - obklady, - kuchyně - dětské prolézačky, pískoviště a hřiště. - zahradních posezení a pergoly.

Zateplení - budovy Obklady - dlažby Veškeré zednické práce - rekonstrukce

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce Klempířské práce Výroba - střechy na klíčoprava a renovace - střechypokrývačské práce

Restaurování a výroba vitráží (vitraj). Fusing, mozaika, pískování, distribuce barevných skel.

Protlaky pod komunikacemi do průměrů 2000mm s ocelovou chráničkou. Mezi další naše činnosti patří vrtané studny. V této oblasti poskytujeme služby pro jejich komplexní realizaci. Vrtáme studny do skály v průměru vrtu 180, 195 a 205 mm a do štěrkopísku v průměru vrtu 170 mm.

Zakázková kovářská výroba: - pohony zvonů - ploty, brány, mříže, nábytek, bytové doplňky, krbová příslušenství, dveřní a okenní kování, kliky, panty, tesařské kramle.

Obrábění kovů a plastů na základě technické dokumentace nebo dodaného vzorku. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení nakulato vnější i vnitřní, dělení materiálu, závitování, výroba vnějších i vnitřních ozubení. Chemicko-tepelného zpracování materiálu - kaleni, popouštění, nitridování, cementování. ...

Stavební truhlářství Výroba: -Euro okna -okna špaletová a zdvojená -dveře a zárubně -schodiště -zábradlí -obklady stěn -nábytek.

Zemní práce Jeřábnické práce Nákladní doprava