Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Ekomont Elektroinstalační práce v objektech bytové i průmyslové výstavby. Výroba: - rozvaděče NN. Zámečnické práce. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnická výroba: - ocelové schodiště, přístřešky, ploty, zábradlí.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Střechy na klíč: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač - suché stavby - sádrokartonářské práce.

Zemní práce: - výkopy bazénů - výkopy základů - výkopy inženýrských sítí - těžba zeminy - svahování terénů - paletová manipulace - oprava a kopání nových příkopů - opravy vodních toků - ukládaní kamene - demolice.

Výškové práce pomocí horoelzecké techniky: -revize, opravy a montáže hromosvodů -spárování a zateplení panelových domů -nátěry fasád domů -čištění a nátěry světlíků -nátěry konstrukcí ve výšce -nátěry a opravy kostelních věží.

Obchodní partner firmy JADRANKAMEN d.d. Plynařské a topenářské práce. Dodávky a montáže: -mramoru: -řezané a leštěné desky -obklady -dlažby -kvádry -sloupy -atypické výrobky.

Prodej řeziva. Stolařské práce - truhlářská zakázková výroba.

Izolace staveb. Hydroizolační systémy. Zajištění tesařských prací a hromosvodů.

Truhlářská zakázková výroba - zahradní altány - pergoly - psí boudy - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů, předsíní a koupelen - kompletní řešení interiérů nebo jeho částí - bytové poradenství - vizualizace - 3D návrhy - nábytek do koupelen.

Sádrokartonářské práce Zednické práce: - stavební práce

Prodej satelitní a anténní techniky. Elektroinstalační práce.

Natěračské práce. Malířské práce.

Tesařské práce, výroba - pergol - letní stání pro auta. Lešenářské práce.

Návrhy a realizace: - izolace: - tepelné - zvukové - protipožární.

Zakázková výroba nábytku a bytových doplňků, zpracování 3D návrhů.

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Práce: -Truhlářství -podlahářství.

Vodoinstalatérské a topenářské práce, plynařské práce.

Práce: -malířské, malby -natěračské, nátěry -tapetování.

Služby, práce: -Servis plynových kotlů i spotřebičů -Instalace detektorů úniku CO či plynu -Servisní databáze a pravidelný servis.

Práce: -Jeřábnické práce autojeřáb 8t -Práce s montážní plošinou MP16

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Geodetické a zeměměřičské práce.