Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -topenářské, topenář -instalatérské.

Zpracování projektové dokumentace v oboru plynárenských rozvodných zařízení.

Truhlářství, kuchyňské studio, studio zdravého spaní. Výroba nábytku na zakázku, montáž: - interiéry obchodů - kancelářský nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - zábradlí - schodiště - podlahy - sedací soupravy.

Práce: - pokládka plovoucích podlah, podlahových krytin.

Zednické práce, zednictví

Výroba: - dřevěná okna kastlová, vídeňská, zdvojená, EURO - dřevěné dveře venkovní, vstupní, včetně zárubní - dřevěné dveře vnitřní, interierové, včetně obložkových zárubní - prosklené stěny vnitřní i venkovní, vrata - dřevěné schody a schodiště, samonosná schodiště, ozdobné zábradlí - zahradní altány, přístřešky pro auta, ...

Prodej a instalace infratopení. Poradenství v oblasti vytápění nemovitostí. Rekuperace tepla, rekuperační výměníky a řízené větrání.

Pronájem, půjčovna: -malé stavební stroje: -minibagry -přívěsné vozíky -zahradní nářadí. Výkopové práce.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - ložnice - obývací pokoje - dveře, schodiště - interiéry restaurací - nábytek do škol - skříně - zahradní vybavení.

Malířské a natěračské práce v interiéru i exteriéru : - písmomalířské práce - lakýrnické práce - nátěry fasád, nápisy na fasádě - informační a reklamní tabule - nátěry průmyslových podlah - opravy dilatačních spár betonových podlah - autodoprava do 3, 5 t.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Zakázkové truhlářství. Výroba nábytku z lamina, dýhy a masivu: - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -výrobky ze ztuženého mramoru pro exteriér a interiér. Balustrády Krby Fontány Květinové nádoby, vázy Lemy k bazénům Podstavce, sloupy, schody Sochy, sochy zvířat Zahradní nábytek Prodejna: -Mohelnice, Dolní Krčmy 30, tel.:583431380.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Kovovýroba. Veškeré zámečnické práce. Svařování.

Truhlářství, podlahářství. Návrhy interiérů. Výroba, montáže: - schodiště - zábradlí - vnitřní dveře - podlahy.

Práce: -obkladačské -sádrokartonářské -půdní vestavby -izolace střech.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -potrubí-Fe, nerezové, pozinkované. Sériová zámečnická výroba Svařování, svářečské práce: -plamen -CO2 -elektrický oblouk -ochranná atmosféra ARGON.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -regály -posuvné dveře -vybavení kanceláře -altány a pergoly -dřevěné ploty.

Podlahářské práce, pokládání podlahových krytin