Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -podlahářské -obkladačské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -půdní vestavby -zateplení fasád, izolace.

Podlahářské práce: - pokládání PVC, linolea, koberců, plovoucích podlah, parket, korku - broušení a lakování dřevěných podlah.

Interiérové projekty: - designový návrh interiéru. Rekonstrukční práce: - rekonstrukce - zednické, podlahářské, topenářské, truhlářské, elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Prodej, montáž: - parkety - koberce - PVC - dveře - terasy - dřevo - kompozitní materiál. Podlahářské práce: - podlahy od A po Z.

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek do obchodů - interiéry kanceláří - dveře a schodiště z masivu.

Truhlářství, podlahářství. Dodávka, montáže: - terasy z kompozitního materiálu Twinson od firmy Deceuninck - interiérové dveře Sapeli, Portadoors. Prodej: - podlahové krytiny. Výhradně pro PMP Renova.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné a korkové - mozaiky, vlysy - prkenné podlahy - renovace starých parket - PVC podlahy.

Zemní práce. Výkopové práce. Demolice staveb.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Stavební práce: -zateplování objektů, fasád a plochých střech panelových a rodinných domů -rekonstrukce veškerých objektů -veškeré stavební práce -výškové práce -provádění omítek strojní technologií. Řemeslo: -nátěry fasád.

Malířské, natěračské práce.Čištění střech, protimechové nástřiky a nátěry střešních krytin a klempířských prvků silikonovou barvou za 1/3 ceny nové střechy. Výškové práce, fasády.

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.

Provádění zemních a výkopových prací.

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), kuchyní (DanKüchen) a pokládka plovoucích podlah.

Opravy a rekonstrukce střech, nátěry, zateplení, nadkrokevní izolace, palubkové obklady, stavební práce.

Veškeré klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken, nátěry střech.

Výroba: - dýhovaný a lakovaný nábytek na zákazku - kancelářský nábytek - kuchyně - interiérové dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Truhlářství Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - kastlová okna - schodiště - dveře - roubenky.

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Kovoobráběčství, zámečnictví.