Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kompletní úklidové práce: -mytí oken, skleněných ploch -čištění koberců, čalounění a osobních vozů -úklid po malování, stavebních úpravách -strojní mytí, voskování, leštění PVC. Půjčovna: -čistící stroje -průmyslové vysavače -brusky na parkety. Podlahářské práce: -broušení, lakování, tmelení a lištování parket.

Truhlářství, výroba: - kusový nabytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek.

Bytová jádra na klíč. Obkladačské práce, sádrokartony, plovoucí podlahy, rodinné domy na klíč, návrhy a realizace interiérů.

Technický rozvoj dřevařských technologií, výroba strojů a zařízení pro dřevozpracující podniky: - zpracování technologické studie - tvorba výkresové dokumentace - 3D modelování v Autodesk Inventor 2011 - provoz a náklady - technické poradenství. - technologické celky, mechanizace a rekonstrukce - manipulace, naměřování, zkracování a ...

Zemní, výkopové práce a autodoprava. Zemní práce minibagrem.

Montáže, rozvody: - topení - plyn. Práce: - plynařské - topenářské - revize plynu.

Zámečnické a svářečské práce.

Montáž, servis: - vzduchotechnika.

Zámečnictví, nástrojářství: - výroba samonosných bran, oplocení na klíč, nábytku v kombinaci nerezu a laminátu, přístřešků a voliér.

Práce: - malířské, malby - natěračské, nátěry.

Truhlářství, truhlářská výroba, dveře, nábytek.

Revize: -elektrická zařízení -hromosvody.

Sklenářské práce. Opracování plochého skla, rámování zrcadel i obrazů, broušení a vrtání.

Revize, oprava, servis: - plynová zařízení. Školení obsluh plynových zařízení.

Podlahářské práce -pokládání podlahových krytin

Instalatérské a topenářské práce.

Vodoinstalatérské práce.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek interiérový, kancelářský - kuchyňské linky - okna, dveře - zahradní stavby, ploty. pergoly - sauny. Sklenářské práce - zasklívání oken. Rámování obrazů.

prace:výškové, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáže hromosvodů i okapních systémů

Činnost: - klempíř - pokrývač

Truhlářství. Truhlářské práce.

Zemní práce kráčivým bagrem.

Dodávka materiálu, montážní práce, revize: - vodo - topo - plyn - tepelná čerpadla - solární kolektory.

Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků -zateplení střech. Střešní doplňky.