Průmyslové chemikálie, jako jsou organické a anorganické kyseliny, aminy, ethylen, propylen, polypropylen, polyethylen, fungicidní a insekticidní přípravky, čpavek, benzen, močovina a další chemikálie jsou hojně využívány nejenom v chemickém průmyslu.

Prodej: - bazénové chemikálie - bazénové přípravky pro automatické dávkovače - přípravky pro jezírka - modrá skalice - krmiva pro okrasné ryby - terpentýnový olej - kalafuna, líh, hydroxid sodný.

Výroba: - čisticí a odmašťovací prostředky pro průmysl i domácnost

Chemická výroba. Výroba, distribuce: - speciální chemikálie (čisté, ultra čisté) pro vakuové, optoelektronické systémy a mikroelektroniku - kyselina dusičná, sírová, fluorovodíková, peroxid vodíku, čpavek vodný, UV a HPLC chemikálie. Provádění: - ověřovací zkoušky, analýzy. Instrumentální analytická činnost. Povrchové technologie a ...

Distribuce průmyslových lepidel FOLLMANN, COLLANO, HENKEL. Prodej a servis aplikačních systémů pro tavné lepení. Prodej a servis stříkacích zařízení ECCO Finishing pro nanášení barev, laků, vosků, smaltu, glazury, ...

Distribuce: -výrobky pro průmyslové čištění, údržbu: -neutralizace pachů. -odmašťování. -mazací prostředky. -přípravky pro čištění elektrických zařízení. -pracovní rukavice.

Velkoobchod, výroba, prodej: -základních anorganických chemických látek -výroba jiných základních organických chemických látek -pesticidy.

Výroba a prodej: - syntetické pryskyřice: - základní a modifikované nízko, středně a vysoko molekulární epoxidové pryskyřice - alkydové pryskyřice - kalafunové lakařské pryskyřice - vodourozpustné pryskyřice. Finální kompozice z pryskyřic pro použití ve stavebnictví, elektrotechnice a spotřebním průmyslu. Základní ...

Prodej komponentů pro tiskařské práce. Máme pro Vás připraveny: - ofsetové barvy, desky a gumy. - lepidla a chemie - odrezovač Rapidex - plotrový papír - grafické filmy - tiskové laky a pudry. Internetový obchod.

Profesionální servisní a čistící chemie. Gecochem technology s.r.o. poskytuje zákazníkům kvalitní technické poradenství v oblasti servisní a čistící chemie.

Společnost Brenntag CR s.r.o. se zabývá velkoobchodem, prodejem a distribucí chemikálií. Oblasti naší činnosti: - standardní chemikálie - speciální chemikálie - průmyslové obaly - služby s přidanou hodnotou (míchání a výroba surovin na přání zákazníka). Chemické suroviny, polotovary a speciality pro: - čistící a odmašťovací ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej ložisek a strojních součástek - ložiska, klínové řemeny, gufera a řetězy - kroužky, manžety, segerové pojistky - produkty průmyslové chemie, lepidla, upevňovače, odrezovače.

Zabýváme se tuzemským a zahraničním obchodem se surovým glycerinem, rafinovaným glycerinem, methanolem, G-fáze, BIOmixem, vedlejšími produkty s výroby bionafty.

Výroba měděných katalyzátorů. Zakázková výroba spotřebního materiálu a vybavení.

Nabízí kompletní řešení v oblasti katalýzy. - výzkum a vývoj v oblasti katalyzátorů

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí. Prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické.

Služby - dovoz, vývoz, distribuce radioaktivních látek - přeprava radioaktivních látek.

Prodej, distribuce výrobků SurTec: - špičkové chemické produkty a procesy pro průmyslové čištění i pro předúpravu, pokovování a následnou úpravu v galvanotechnice.

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické -Výroba hnojiv -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -pigmentové koncentráty pro obuvnický, papírenský a plastikářský průmysl -kaseinové krycí barvy (barvení kůže, koželužský průmysl). Sídlo firmy: -Jiráskova 569, 76001 Zlín.

Distribuce: - chemické látky - chemikálie. Služby: - konzultace v oblasti distribuce chemie.

Prodej bazénové chemie chlorové i bezchlorové, bazénového příslušenství, přípravků pro úpravu vody ve vířivkách, přípravků pro úpravu vody v koupacím nebo okrasném jezírku a krmiv pro okrasné jezírkové ryby.

Výroba, prodej: - chemikálie - rozpouštědla - speciální organické, anorganické chemikálie.

Poradenská společnost s bohatými zkušenostmi v petrochemickém a chemickém průmyslu.

Výrobní středisko. Výroba: - aditiva do PHM - chladící kapaliny - ostřikovače skel - autokosmetika - technické kapaliny - brzdové kapaliny.

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.