Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Domov sociálních služeb. Domov pro osoby se zdravotním postižením .

Charitativní organizace. Domov pro těžce postižené.

Domov pokojného stáří a pečovatelská služba v domácnostech – Kněžice -zajišťuje komplexní služby pro lidi v tomto zařízení i v jednotlivých domácnostech v obci.

Domov pro seniory a zdravotně postižené a pečovatelská služba

Penzion pro důchodce, domov důchodců. Poskytované služby: -zdravotní, sociální a lékařská péče -donáška léků, obědů, nákupů -praní prádla -úklid bytů a spol. prostor.

Pečovatelská služba. Služby: -pedikůra -koupele -masáže vše pouze pro klienty.

Domov důchodců - tel. 481 320 070. Terénní povatelská služba.

Sociální služby, domov důchodců, penzion, dům s pečovatelskou službou.

Centrum domácí péče: -komplexní péče o seniory vyšší věkové kategorie -stacionář pro imobilní klienty -denní stacionář pro osoby se stařeckou demencí a Alzheimerovou chorobou.

Domov důchodců - dům s pečovatelskou službou

Domov důchodců (penzion pro důchodce): -ústavní sociální péče -komplexní péče starým občanům -zabezpečení ubytování,stravování, všestranné péče sociální -ošetřovatelské,zdravotní péče včetně rehabilitace -rozvíjení kulturní a zájmové činnosti s možností využití ergoterapie -jedno a dvoulůžkové pokoje.

Pečovatelská služba. Domov důchodců.

Pečovatelská a pobytová služba pro seniory. Domov důchodců.

Služby seniorům, zdravotně postiženým nebo osamělým občanům.