Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Alzheimercentrum - specializované zařízení na péči o klienty s Alzheimerovou chorobou a s ostatními typy demencí

Společnost Anima Čáslav, o.p.s. poskytuje seniorům a občanům se zdravotním postižením pečovatelskou službu a domácí ošetřovatelskou péči. Provozuje terénní a ambulantní služby, denní stacionář a odlehčovací službu pobytovou. - pečovatelská služba, domácí ošetřovatelská péče - sociální služby

Poslání: Posláním Domova ADAM Dřevohostice je poskytovat chlapcům a mužům s mentálním, případně přidruženým tělesným postižením pobytovou službu s přihlédnutím na přiměřenou míru potřebné podpory a péče tak, aby jejich život byl aktivní a smysluplný .... Cílová skupina: Osoby mužského pohlaví s mentálním postižení od 3 let věku, které jsou ...

Pobytový dům pro seniory a tělesně postižené. Nabízíme i odlehčovací pobyty. Rodinné prostředí s nabídkou 24-hodinového dohledu na klienta. Velmi klidné prostředí a velmi dobrá dostupnost lékařské péče.( 4km do Kroměříže ) V současné době ubytováváme pouze klientky.

Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem Pobočka: Domov pro seniory - Rooseveltova 3, Opava - tel: 553 715 504 - email: dbo.rooseveltova@ddopava.cz.

Služby: -domov zajišťuje zdravotní a ošetřovatelskou péči -rehabilitaci, stravování včetně diet -sociální služby, praní prádla, úklid a údržbu -v areálu domova jsou k dispozici i další služby -prodejna potravin a drobného zboží -pedikúra, holič-kadeřník, nákupy ve městě.

Klub důchodců - Mělník, Kosmonautů 3018. Domov důchodců - Domov Ludmila - Fügnerova, Mělník. Domy s pečovatelskou službou - 17.lisopadu 246, Mělník - Sokolská 1058-1060, Mělník. Pečovatelská služba - Fügnerova 3523, Mělník.

Služby: -možnost trvalého bydlení v komfordních seniorských rezidencí -Rezidence Ambra, Solné 1055, 763 26 Luhačovice.

Prodej - byty - domy Poskytuje - chraněné rezidenční bydlení

Kompletní domácí zdravotní péče Praha a okolí, středočeský kraj, královéhradecký kraj půjčovna zdravotních pomůcek. Hlídání nemocných dětí zdravotními sestrami

Residence Classis nabízí příjemný podzim života.

Domov důchodců. Nabízené služby: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích - 24 hodinový dohled - stravování a dohled nad pitným režiem - dohled nad užíváním léků - pomoc a nácvik při zvládání běžných úkonů o vlastní osobu a dalších činností vedoucích k soběstačnosti - pomoc při uplatňování práv a oprávněných zájmů - aktivizační ...

Služby: - pomoc seniorům v domácnostech při úklidu - odvoz k lékaři - pomoc při vyřizování na úřadech....

Seniorský dům Písek a.s. poskytuje dvě sociální služby podle zákona č. 108/2006 Sb., ve znění posledních předpisů. Jedná se o domov pro seniory a terénní pečovatelskou službu.