Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Společnost Ledax Vysoké Mýto o.p.s. je provozovatelem Domova pro seniory Vysoké Mýto

SLUŽBY SENIORŮM: Poskytujeme asistenční služby seniorům, kteří nemohou žít ve svém domácím prostředí bez pomoci druhé osoby. Cílem je umožnit seniorům, aby mohli žít ve svém přirozeném prostředí co nejdéle, oddálit nebo zcela odvrátit jejich přestěhování do pobytového sociálního zařízení.

Léčebna dlouhodobě nemocných: Poskytování péče léčebné, ošetřovatelské, rehabilitační a gerontopsychiatrické u osob trpících déletrvajícími nemocemi a zejména nemocemi geriatrickými. LDN je lůžkovou základnou geriatrie, tj. oboru zabývajícího se starým nemocným člověkem, včetně testingu jeho duševní kapacity, stupně soběstačnosti a pomoci při ...

Posláním Městského střediska sociálních služeb OÁZA Nové Město nad Metují je poskytování sociálních služeb stárnoucím a zdravotně postiženým seniorům, a to především občanům trvale žijícím v Novém Městě nad Metují. Provozujeme: - Domov penzion pro důchodce - Domov důchodců - Dům s pečovatelskou službou - Terénní pečovatelskou službu.

Ústav sociálních služeb: -pečovatelská služba -domov důchodců -rekondiční a regenerační služby.

Z evropských zdrojů byla v letech 2008-9 realizována rekonstrukce bývalé fary církve husitské na domv se zvláštním režimem. K dispozici je 17 lůžek pro osoby se sníženou soběstačností z důvodů duševního onemocnění. Zajištěna nepřetržitá zdravotní i pečovatelská služba, k dispozici je ekumenická modlitebna. Objekt je bezbariérový, umístěn ve ...

Služby: -domov pro seniory Posláním je poskytovat pobytové služby s pravidelnou pomocí osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku -odlehčovací služba -pečovatelská služba.

Oblastní charita. Charitní ošetřovatelská a pečovatelská služba (CHOPS) v rodinách: -zajištění komplexní ošetřovatelské a pečovatelské služby pacientům v domácnosti bez nutnosti hospitalizace nebo často komplikované dopravy do zdravotnického zařízení.

Služby: -domov pro seniory - odlehčovací služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením - pečovatelská služba.