Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Sdružení - české a slovenské firmy zabývající se zážitkovým vzděláním

Občanské sdružení - podpora nakažených a nemocných lymskou boreliózou, včetně jejich pečovatelů

ČESKÁ komora porodních asistentek je profesní organizace porodních asistentek, hájí jejich zájmy ve všech oblastech činnosti.

Spolek sdružující osoby, které při své činnosti nakládají s výbušninami či pyrotechnickými prvky.

Český červený kříž. Služby: - zdravotnické - záchranné - sociální - humanitární.

Sdružení zabývající se udržování vztahů a kontaktů mezi bývalými a současnými příslušníky

Nadace, činnost: - podpora rozvoje díla J. A. Komenského - podpora rozvoje vzdělanosti

Propojení řetězce firem podílejících se na zpracování dřeva a výrobě nábytku. Podpora růstu domácí spotřeby produktů na bázi dřeva.

Český červený kříž: -Provádí zdravotnické služby při sportovních utkáních a větších shromáždění občanů a nebo zdravotně výchovnou činnost v oblasti zdravého způsobu života. -Propagace bezpříspěvkového dárcovství krve a pomoc sociálně slabým skupinám obyvatel. Poskytované služby: -domácí ošetřovatelská péče -středisko závislostí ...

Organizace poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Činnost: -vyžití a plnění úkolů v oblasti zájmových, sportovních a technických činností, -organizováním soutěží, závodů a akcí podle mezinárodních, národních i vlastních pravidel, -školení pro získání zbrojního průkazu, -školení pro získání kvalifikace trenéra sportovní střelby, -školení pro získání zbrojíře v organizacích se zbrojním ...

Občanské sdružení - zlepšování obrazu podnikání a podnikatelů u veřejnosti a kultivovace podnikatelského prostředí v ČR

Sdružení se zabývá kulturní a vydavatelskou činností, protidrogová prevence.

Provoz neziskové organizace se zaměřením na vzdělávání sociokulturně znevýhodněných skupin. Podpora asistentů pedagogů a komunitního vzdělávání.

CAR CLUB nabízí komplexní program produktu a služeb pro osoby se zdravotním hendikepem Řešení mobility firem i hendikepovaných: - Komplexní řešení pořízení a správy firemních vozových parků - Věrnostní, informačne-vzdělávací a slevový program Handy Card - Pojištění - Školící a tréninkové prostory - Vzdělávací, volnočasové a sportovní ...