Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Péče o osoby se zdravotním postižením, zaměstnávání osob se zdravotním postižením na vymezených chráněných pracovních místech.

Sdružení subjektů ve výtahovém průmyslu. Výroba, montáž, opravy a servis výtahů. Modernizace a rekonstrukce pohyblivých schodů, pohyblivých chodníků, výtahových plošin a eskalátorů. Rozvoj výtahového průmyslu v České Republice. Staráme se o ochranu a bezpečnost cestujících. Dbáme o zvyšování kvality služeb a výrobků našich členů.

Organizování - projekty pro posílení etického a morálního cítění a vnímání dětí základních škol.

Jsme výběrové neziskové sdružení předních agentur výzkumu trhu a veřejného mínění působících v ČR. Hlavní pozornost věnujeme zvyšování kvality služeb důsledným dodržováním etických a metodických standardů. Formulujeme kvalitativní standardy.

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje. Ředitelství. Územní odbor: -okres KROMĚŘÍŽ Kroměříž, Nerudova 450 tel.:950685111 -okres UHERSKÉ HRADIŠTĚ Uherské Hradiště, Boženy Němcové 834 ¨ tel.:950675111 -okres VSETÍN Val.Meziříčí, Železničního vojska 1347 tel.:950681111. Hasičské stanice: -Otrokovice, Příčná 1614 ...

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje. Územní odbor Kroměříž.

Služby: -ochrana lidských práv a lidské důstojnosti v mezních a krizových situacích

Sdružení pro podporu kultury neslyšících a přibližovat ji slyšícím. Pořádání seminářů a přednášek, módní přehlídky.

Občanské sdružení na pomoc opuštěným, týraným a zanedbávaným dětem. Linka bezpečí:tel.č. 800155555 Linka dětské pomoci: Staniční 74, tel.č. 377260221 Linka důvěry: Zábělská 43, tel.č. 377462312 Fond ohrožených dětí: Barrandova 8, tel.č. 377455132 Pobytové centrum: Lochotínská 37, tel.č. 377541226 Pomoc ...