Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Občanské sdružení pomáhající týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opuštěným a jinak sociálně ohroženým dětem.

Fond ohrožených dětí: -občanské sdružení pomáhá týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opuštěným a jinak sociálně ohroženým dětem.

Sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem.

Sdružení podnikatelů a zaměstnavatelů v oboru vydávání periodického tisku a poskytování obsahů prostřednictvím internetu.

Evropská asociace finančního plánování Česká republika

Občanské sdružení - historie a obnova tradic na Osoblažsku

Služby: -péče o rozvoj architektury, stavitelství a urbanismu -podpora ochrany přírodního a kulturního dědictví Pořádání: -kurzy -semináře

Občanské sdružení: - technická a vědecká společnost, založená pro podporu rozvoje perspektivních komunikací dodavatelů a odběratelů elektřiny, plynu a dalších médií a služeb.

Vydavatelství - osvětové publikace Sdružení - poradenství a příprava žadatelů o náhradní rodinnou péči - doprovázení, pomoc a podpora rodinám, které pečují o svěřené dítě - snaha o všestranný rozvoj náhradní rodinné péče Školení a práce - s dobrovolníky s dětmi v ústavních zařízeních

Sdružení obcí za účelem spolupráce na společné strategii rozvoje a služeb

Oblastní charita - charitativní a humanitární pomoc určená lidem v nouzi

Asistenční služba pro rodiny s handicapovanými dětmi. Poradna pro ohroženou mládež. Občanská poradna. Charitní šatník. Pečovatelská služba pro rodiny s dětmi.

Organizace sdružuje lidi se zrakovými problémy, jimž vytváří potřebné společenské zázemí a pořádá rekondiční a rehabilitační pobyty. Registrované sociální služby - odborné sociální poradenství a sociálně-aktivizační služby pro osoby se zrakovým postižením. Průvodcovské a předčitatelské služby.