Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Činnost: - sdružování lidí se zájmem o předlékařskou první pomoc - zásahová činnost na vyžádání složek IZS - vzdělávání laické veřejnosti v poskytování první pomoci

Občanské sdružení Terapeutická komunita pro léčbu drogově závislé mládeže.

Služby: -sdružení se zaměřením na kulturní a sociální regeneraci v oblasti kultury, umění či ekologie.

Dobrovolný svazek obcí - Mikroregion Labské skály Libouchec, Petrovice, Povrly, Ryjice, Tisá, Velké Chvojno, Dobkovice, Jílové, Malšovice.

Poradenství - dotace - granty. Občanské sdružení - rozvoj regionu.

Služby: -poskytování služeb lidem s mentálním a zdravotním postižením.

Charitní sdružení. Občanská poradna: - Palackého 16, Děčín - tel. 412 517 368 - email: poradna@chsd.cz. Asistenční služba. Asistenční poradna: - Čs. mládeže 19, Děčín - tel. 412 510 660 - email: asist@chsd.cz.

Centrum služeb a pomoci AVAZ Asociace vozíčkářů a zdravotně i mentálně postižených.

Sdružení dobrovolných zdravotnických záchranářů.

Cech klempířů, pokrývačů a tesařů České republiky. Jako takový sdružuje podnikatelské subjekty z oborů: - klempíř - pokrývač - tesař. V současné době má cech kolem 180 členů působících na různých místech naší republiky.

Sdružení fotoamatérů. Foto klub. Pořádání: -výstavy amatérských fotografií

Společnost pro bezlepkovou dietu poskytuje poradentství a pomoc lidem, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu.

Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu Analyzujeme trh paliv, maziv a čerpacích stanic v ČR. Provozujeme interní informační technický servis.

Unie porodních asistentek zabývající se poradenstvím v oboru porodnictví.