Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Charita Nový Hrozenkov poskytuje ošetřovatelskou a asistenční službu, provozuje denní stacionář a poradnu.

Dům s pečovatelskou službou: - pečovatelská služba a domy s pečovateskou službou - denní stacionář - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež.

Pomáháme lidem, při nemocech a starostech. Snažíme se podat pomocnou ruku lidem, kteří se potýkají s osudem nevyléčitelně nemocných nebo čelí složitým sociálním problémům. Pomáháme seniorům a jejich rodinám všestrannou péčí, která dovede ulehčit mnoho starostí. - služby pro rodiče s dětmi, mládež v sociálně obtížných podmínkách - služby ...

Rodina sv. Zdislavy, z. s. se zaměřuje na podporu a pomoc pěstounským rodinám.

Občanské sdružení: - provoz domů na půli cesty - občanská poradna

Letokruhy, o. p. s. se zaměřuje na poskytování sociální péče a provozuje denní stacionář.

Nadace Most k domovu Zlín pomáhá lidem v těžkých životních situacích a provozuje domácí hospic.

Dětský domov - školské zařízení pro výkon ochranné a ústavní výchovy pro děti a mládež od 3 do 18, resp 26 let.

Charita Zlín. Občanská poradna Charity Zlín: Zálešná I/4057, Zlín Tel:577 012 454 Charitní kluby seniorů: Broučkova 5352, Zlín Tel:577 212 979

Centrum zdravotní a sociální pomoci. Certifikované pracoviště Bazální stimulace. Služby: -ošetřovatelské a pečovatelské: -respitní (úlevová) péče pobytová a terénní -pečovatelská služba v domácím prostředí -domácí zdravotní péče -bazální stimulace -denní stacionář. Půjčovna: -kompenzační pomůcky.

Poskytované služby: -domov pro seniory -domov se zvláštním režimem

Středisko rané péče EDUCO Zlín z.s. se zaměřuje na pomoc rodinám s dětmi se zdravotním znevýhodněním.