Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Společnost EUROTOPIA.CZ, o.p.s. je nestátní nezisková organizace, která poskytuje náhradní rodinnou péči, sociální poradenství, pro školy adaptační programy apod.

Společnost MIKASA z.s. pomáhá lidem s autismem a jejich rodinám najít cestu ke štěstí - sociální rehabilitace, denní stacionář, rodičovské skupiny, vzdělávání atd.

Bruntálská dílna Polárka o.p.s. je nestátní nezisková organizace, která se zaměřuje na pomoc osobám s mentálním postižením. Provozuje sociálně terapeutické dílny.

Společnost TRIANON, z.s. provozuje sdružení poskytující služby osobám se sníženou schopností pohybu a orientace. Snažíme se o podporu rozvoje prvků ochrany životního prostředí, cestovního ruchu a mobility. Zaměřujeme se na osoby tělesně postižené, seniory, absolventy i ženy a klademe důraz vzdělávání a integraci.

Nadace bratrů Šuškových má za cíl shromažďováni finančních prostředků za účelem zajištení, financovaní léčebných, sociálních, nebo materiálních potřeb osob se zdravotním, fyzickým či duševním postižením.

Všechno, co v J!NAK děláme, děláme proto, abychom podpořili lidi se zdravotním postižením tak, aby mohli žít normálně.

Poskytování sociálních služeb klientům ohrožených sociálním vyloučením.

Mama centrum je komunitní centrum, které nabízí kontinuální podporu těhotným ženám, rodičům, dětem, dospívajícím a ženám ve všech obdobích jejich života. Podporujeme rodiče a děti v kontaktním rodičovství, vzájemném láskyplném vztahu a respektující výchově.

Nadační fond Kulíšek nedonošeným dětem byl založen s cílem podpořit Oddělení neonatologie Fakultní nemocnice Ostrava, předčasně narozené děti, „Kulíšky“, které prožívají těžký start do života, a jejich rodiny, které se ocitly v náročné životní situaci

Nadační Fond Podejte Ruku Dětem vznikl za účelem pomáhat dětem, které neměli to štěstí se narodit zdravé, nebo nepoznali rodičovskou lásku a něhu.

Občanská poradna Ostrava. Kontaktní místo Ostrava-Poruba: - Dělnická 387/20 - tel.:591124979, 602248693 - otevírací doba: Po, Čt 9-12.

Společnost ČMELÁČEK z. s. je Centrum pro mentální handicap.

Vzájemné soužití o.p.s. je nezisková organizace, která působí v Ostravě od záplav v roce 1997. Snaží se vytvářet přátelské platformy mezi romskou a neromskou komunitou. Metodou komunitní práce se pokouší zlepšit sociální a životní podmínky chudých a potřebných rodin. Činnost sdružení se soustřeďuje na oblast humanitární, vzdělávací, lidská ...

Veřejná dílna a řemeslný inkubátor v Ostravě. Organizace umožňuje občanům se naučit pod vedením mistrů dílen a lektorů řemeslným dovednostem. FAJNA DILNA zajišťuje prostor a technické zázemí k realizaci řemeslných nápadů. Zájemci zde najdou dílny keramiky, kovodílny, keramiky, truhlářství, 3D tisku a CNC laseru a další.

Činnost: - pomoct dětem a lidem s autismem.

V Centru Radosti pracujeme, ať dosáhnete ideální váhy, fyzické kondice, zdravých postojů k životu, zdraví bez léků, vnitřní spokojenosti a šťastného života. Jsme kouči zdravého životního stylu a zaměřujeme se komplexně na oblast výživy těla – vyrovnané psychiky – správného pohybu. Děláme kurzy o jídle a psychice. Individuálně vedeme k cíli být ...

Občanské sdružení o telestézických informacích a programování

Klub stomiků: - sdružuje lidi postižené stomií (vývodem střeva)

Sdružování dětí, mládeže a dospělých za účelem ochrany přírody, chovu koní a jeho využití pro zdravý způsob života.