Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Obanské sdružení romů. Hlavním cílem činnosti je pomoc romské menšině, dlouhodobě nezaměstnaným a lidem s nižší kvalifikací v zapojení se na trh práce.

Automotoklub, sdružení přátel motorismu.

Polské umělecké, občanské sdružení. Sdružení organizačně a finančně zabezpečuje umělecké soubory polské národnostní menšiny v Čechách.

Polské umělecké sdružení: - COLLEGIUM IUVENUM - CANTICUM NOVUM - MUSICAE AMANTES - ZORÓMBEK - SÓMSIEK - SZKAPA - AMICI CANTIONIS ANTIQUAE - ALAUDAE.

Nepolitické občanské sdružení. Činnost: - přednášková - publicistická - vydavatelská - zájezdová.

Pořádání kurzů a kroužků: - angličtina - výtvarný kroužek - kurz dětských masáží, relaxace, aromaterapie - kurzy pro těhotné maminky a pro tatínky - pohybové hraní pro děti.

Cílem našeho sdružení je napomoci rozvoji služeb v oblasti péče o duševní zdraví, které jsou v našem regionu nedostatečně rozvinuté. Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví rovněž poskytuje sociální službu registrovanou dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách, Službu následné péče „Pavučina“.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Asociace technických diagnostiků ČR. Služby: -sdružuje odborníky z oblasti technická diagnostika -pořádání mezinárodní odborné konference -zajištění školení pro certifikaci v oblasti technické diagnostiky a certifikace s pověřením pro EU.

Centrum sociální péče. Pobočka: - Opavská 26, Krnov - tel.:554616270.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

INTERNATIONAL HUMANITY je neziskové občanské sdružení se sídlem v ČR. Charitativní organizace.

Občanské sdružení. Centrum pro maminky s dětmi. Pořádání volnočasových aktivit.

Samostatné dobrovolné občanské sdružení - podporuje činnost svých členů a vytváří podmínky pro uspokojování jejich zájmů, potřeb a požadavků.

Pobočka. Občanské sdružení nabízí lidem s těžkou vadou zraku a nevidomým: - odborné sociální poradenství - sociálně terapeutické činnosti - vzdělávací aktivity..