Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Občanské sdružení. Nízkoprahové centrum pro děti a mládež. Pořádání volnočasových aktivit, zájmových kroužků, kurzů.

Společnost pro dispoziční prognostiku a neokybernetiku. Občanské sdružení (dobrovolné, zájmové a nezávislé). Zabýváme se odstraňováním poruch vzniklých vlivem nevhodného působení, zjišťováním fyzických a psychických dispozic a možností organismu. Poskytujeme psychologické kurzy.

AIESEC je největší studentská organizace na světě. Mezinárodní výměna studentů.

Tábornicko - turistický oddíl pro děti a mládež se zaměřením na hry, soutěže a táboření. Volnočasové aktivity.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Pobočka. Centrum sociálních služeb ČUN. Služby: - odborné sociální poradenství - půjčovna - kompenzační pomůcky - servis sluchadel - sociálně aktivizační služby - kurzy - odezírání, znakový jazyk.

Středisko ekologické výchovy Vita. Zařízení poskytující environmentální výchovu a vzdělávání v objektu nízkoenergetického domu v přírodním prostředí.

Pořádání volnočasových aktivit pro děti. Kroužky, dětské tábory.

Naše občanské sdružení tvoří skupina nadšených lidí, kteří milují dobu divokého západu. Nabízíme westernová představení na zpestření programu vaší akce. Připravujeme show s biči, lasy, kolty a westernové tance. Pravidelně se scházíme nejen na tréninky, ale také na posezení s přáteli. Rádi mezi sebou přivítáme stejné nadšence nebo pro vás ...

Zapsaný spolek pro děti a mládež školního věku. Organizace skautského typu. Připravujeme pro děti klubovou činnost, víkendové akce a tábory. Připravuejem také řadu odborných školení pro pracovníky v dětských organizacích.

Občanské sdružení. Služby, školení, poradenství: -ekologie -životní prostředí.

Český rybářský svaz. Svaz vykonává rybářské právo, zajišťuje chov, ochranu a lov ryb, ochranu životního prostředí, rozvíjí a popularizuje rybářský sport.

Středisko ekologické výchovy Vita. Zařízení poskytující environmentální výchovu a vzdělávání v objektu nízkoenergetického domu v přírodním prostředí.

Kurzy a školy: -astrologie -tradiční čínská medicína -základy reflexní terapie -celoroční škola TAROTU -škola symbolonu -kurzy angličtiny -tvůrčí fotografování -škola astromedicíny -celoroční škola fytoterapie -škola orientálních tanců a další. Měsíčník Po kapkách: -časopis pro rozvoj zdravého životního stylu.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Zájmové sdružení PRO děti a mládež se zaměřením na táborové dobrodružství