Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Základní organizace odborového svazu DOSIA. Odborová organizace.

RS ČUS v Opavě sdružuje: a) Sportovní svazy: - atletika - florbal - fotbal - hokejbal - kuželky - bowling - lední hokej - lyžování - orientační běh - rekreační sport - stolní tenis - šachy - tenis - volejbal. b) Sportovní kluby a tělovýchovné jednoty v 50 sportovních odvětvích.

Služby: -tábory pro děti u koní na farmě -členství v jezdeckém oddíle pro děti od 5-ti let -kurzy jízdy na koni pro dospělé -jednorázové individuální vyjížďky na koních -návštěvy farmy pro MŠ, ZŠ, zájmové organizace -návštěva farmy pro veřejnost -program pro hendikepované osoby -mobilní farma ( zapůjčení zvířat na akce )

Jsme organizace zajišťující našim členům a všem lidem, kteří o to projeví zájem, pomoc a poradenství v oblasti automobilové a s ní spojené problematiky.

Zachovávání, rozvoj a propagace kultury, vědy a výzkumu na území Moravskoslezského kraje, Provozování prohlídkové trasy Národní kulturní památky Dolní Vítkovice (NKP), Malého světa techniky U6 a největšího hornického muzea v ČR Landek Park. Pořádání a vytváření technických podmínek pro kulturní, výchovné a vzdělávací akce, zejména trvalé ...

Místní akční skupina. Rozvoj venkovských a podnikatelských dotací a aktivit. Poradenská a konzultační činnost.

Středisko volného času. - výchovná, vzdělávací, zájmová, osvětová, táborová a tematická rekreační činnost pro děti, žáky a studenty, pedagogické pracovníky, popřípadě další osoby. -velký výběr kroužků pro děti (tělovýchova, estetika, pohybové kroužky, společenské vědy)

Občanské sdružení nabízející pomoc lidem s těžkou vadou zraku nebo nevidomým.

Sdružení zdravotně postižených. Léčebné a sociální rehabilitace zdravotně postiženým civilizačními chorobami.

Pořádání víkendových akcí a dětských táborů pro děti a mládež.

Sportovní a kulturní aktivity pro všechny věkové kategorie se zaměřením na všestrannost, sportovní gymnastiku, vzpírání, voltiž, tanec, míčové sporty a další.

Organizace šipkové ligy v Krnově. Organizace turnajů v šipkovém sportu.

Zájmová organizace sdružující zájemce o sportovní, technickou, rekreační, osvětovou a kulturní činnost v oblasti vodáckých disciplín a ochrany životního prostředí.

Nabídka pomoci seniorům při jejich zapojování se do společenských aktivit. Občanské sdružení.

Zájmová organizace, klub: - výtvarné soutěže - bojové hry - zábavné a kulturní programy pro děti.

Občanské sdružení. Centrum alternativní léčby. Taneční a vzdělávací centrum.