Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Personální vzdělávací společnost. Pořádání workshopů, seminářů a tréninků. Koučing, psychodiagnostika a otevřené kurzy psychologie.

Služby - školení, semináře, tréninky k praktickému osvojení postojů, dovedností - program pro vrcholové manažery - koučování.

Hasící přístroje, hydranty-prodej, servis, opravy, kontroly a revize. Tlakové zkoušky požárních hadic. Kontrola a revize suchovodů (nezavodněné požární potrubí) Dokumentace a školení požární ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Letiště. Naše služby: - letecká škola - letecké práce - letecká doprava (osoby a materiál).

Příbramská venkovní střelnice - provozování střelnice pro krátké i dlouhé kulové zbraně - prodej zbraní a střeliva - ukládání, znehodnocování a ničení zbraní - výuka a výcvik ve střelbě - školení pro získání ZP

Centrum japonských bojových umění a sebeobrany. Výuka, kruzy - Kenjutsu, umění meče - sebeobrany.

Jazyková škola, výuka, kurzy: - angličtina - němčina - francouzština - španělština - čínština - češtiny pro cizince.

Kurzy, výuka: - angličtina - marketing - e-learning

Služby: - kurzy osobního rozvoje - koučování - terapie

Kurzy - plavání pro miminka, batolata, předškoláky - PLAVECKÁ ŠKOLA pro děti 8-15 let

- skupinové kurzy angličtiny - firemní kurzy angličtiny - individuální výuka angličtiny - skupinové kurzy němčiny - firemní kurzy němčiny - individuální výuka němčiny - skupinové kurzy ruštiny - firemní kurzy ruštiny - individuální výuka ruštiny - individuální výuka francouzštiny pro začátečníky - výuka pro děti: angličtina, ...

Výuka angličtiny - jazykové kurzy pro začátečníky i pokročilé - angličtina pro děti - příprava k celostátní maturitě i na přijímací zkoušky na vysoké školy.

Jazyková škola: - Výuka jazyků: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - ruština.

Služby: - bezpečnostní poradce ADR / RID - externí bezpečnostní poradce pro firmy - poradce při balení, nakládce, přepravě, příjmu, vykládce, plnění nebo odesílání nebezpečných věcí - vstupní zjištující audit společnosti - vypracování firemní směrnice ADR/RID - vypracování průvodních dokladů - kontrolní činnost - poradenství - vypracování ...

Služby: - jazykové kurzy - doučování německého a anglického jazyka - překlady z češtiny do němčiny.

Služby, příprava, kuchař: - japonská kuchyně - kurzy přípravy sushi - rozvoz sushi.

Kurzy: - osobní rozvoj - systemické konstelace - výtvarné - fotografické

Autorská malba - nástěnné malby interiérů pro děti - dekorační samolepky - ilustrace knih. Webdesign - tvorba webových stránek. Výtvarné kurzy - výtvarné kurzy a kroužky pro děti.

Výuka anglického, francozského a španělského jazyka - jazykové kurzy - intenzivní výuka jazyků.

Služby: - koučink - branding - mediace v rodinných záležitostech.

Kurzy jógy - soukromé lekce jógy - kurzy pro rodiče s dětmi.

Bezpečnost a hygiena práce: -zpracování dokumentace. Požární ochrana: -zpracování dokumentace.