Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Poradenství při vývoji plastových dílů a konstrukcí forem. Školení, semináře v oboru vstřikování plastů. Moldes 3D. Digimat. Prodej softwarů Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulace. Analýzy vstřikování plastů.

Firma VČELNEX s.r.o. byla založena v roce 1990 a od této doby se zaměřuje na výrobu Královské medoviny. Naše ryze česká firma se také zabývá výrobou přírodní léčivé kosmetiky a přírodních léčiv, které jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví ČR. Výzkum, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: Královská medovina -je kvalitní ...

Kurzy zdravého vaření. Poradenství v oblasti výživy.

Lesní mateřská školka Pojďte ven se nachází u lesa a přehrady v přírodním parku Velká Bystřice. Poskytuje celotýdenní provoz od 8-16 hodin. Dětem se věnují zkušení pedagogové, kteří praktikují respektující přístup založený na efektivní komunikaci. Děti tráví většinu času venku. Vaříme dětem zdravou stravu.

Dětský klub Vodníček Plavání kojenců, batolat a předškolních dětí.

Gymnázium Palackého a Střední odborná škola živnostenská Přerov, s.r.o. Obory: - ekonomika a podnikání - veřejnosprávní činnost - provoz a ekonomika dopravy - podnikání - gymnázium.

Jazyková škola - výuka cizích jazyků - kurzy angličtiny.

Překladatel, tlumočník a lektor jazykové výuky - němčina, angličtina, italština.

Vzdělávací činnost - gastronomie - catering

Žirafa-centrum angličtiny pro celou rodinu Školička s výukou angličtiny a zájmových kroužků pro děti. Kurzy pro děti předškolního a mladšího školního věku, angličtinu pro maminky s hlídáním dětí zdarma i kurzy pro dospělé. Unikátním projektem je kurz pro maminky s dětmi a anglická hernička tzv. English playground. Výuka angličtiny pro děti ...

Jazyková škola: - kurzy anglického jazyka pro firmy i veřejnost, intenzivní víkendové semináře a workshopy, přípravy na FCE a CAE, besedy s rodilým mluvčím. Obchodní angličtina, akademická angličtina, angličtina pro marketing a finance, firemní korespondence, angličtina právního prostředí, kurzy angličtiny pro děti, příprava na maturitu z ...

Olomoucký klub capoeiry: - výuka capoeiry na profesionální úrovni - tréninky vhodné pro širokou veřejnost bez rozdílu věku, pohlaví či fyzické zdatnosti - efektivní posilovací a kondiční cvičení - umění s osobitou filozofií čerpající ze života a tradic brazilské kultury - pravidelné semináře s Mestre Paçocou i jinými brazilskými mistry a ...

Oáza osobního rozvoje s Živým barem: - restaurace v Raw-veganském stlu se vzdělávacím centrem - kavárna s cukrárnou - vzdělávací centrum - workshopy či přednášky na témata podporující osobní i duševní rozvoj.

Personální agentura: - odborná školení - semináře - poradenství - realizace a řízení projektů ESF.

Služby - lyžařská škola - lyžařský výcvik.

Výroba, e-shop: - bižuterie - náramky, náušnice - vlasové doplňky Služby: - kreativní kurzy.

Střední škola automobilní. Tříleté učební obory: - automechanik - autoklempíř - kadeřník. Nástavbové studium: - provozní technika - podnikání - kadeřnické služby.

Střední odborná škola služeb s.r.o. Olomouc VÝUKA Studium 4-leté ukončené maturitou v oblasti cestovního ruchu. Studium 5-leté dálkové a 2-leté zkrácené stejného zaměření. Možnost prospěchového stipendia. Pořádáme výlety a zájezdy po celé Evropě pro studenty, lyžařské a vodácké kurzy. Možnost ubytování, neomezený přístup ...

Střední škola stavební - výuka čtyřletých oborů inženýrské stavitelství - dopravní stavitelství, pozemní stavitelství a stavebnictví.

Učební obory: - kuchař - kuchařka - číšník - servírka - kuchař - číšník pro pohostinství - kadeřník - kadeřnice - zahradník - krejčí se zaměřením na pánské a dámské oděvy.

Městská knihovna. Půjčovna: - knihy, literatura - časopisy. Připojení, přístup: - do sítě internet.

Řezbářské a keramické kurzy. Zakázková výroba originálního nábytku.