Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Cyrilometodějské gymnázium, základní škola a mateřská škola v Prostějově (CMG) je církevní osmileté gymnázium, 2. stupeň základní školy a mateřská škola pro děti všech rodičů, kterým záleží na kvalitním vzdělání a křesťanské výchově jejich dětí.

Obchodní akademie Mohelnice - střední škola - zřizovatel - Olomoucký kraj • nabízíme dva atraktivní studijní obory - studijní obor poskytující úplné střední vzdělání v ekonomice - studijní obor poskytující úplné střední vzdělání v informačních technologiích (výstup znalostí) • máme více než 50ti letou tradici • podporujeme ...

Školení: - bezpečnost práce - požární ochrana - práce ve výškách - první pomoc.

Základní škola poskytující vzdělání žákům se speciálně vzdělávacími potřebami. Žáci jsou vzdělávání podle ŠVP-Rádi spolu, který vychází z RVP ZŠS, ŠVP-Klíč k praxi, vycházející z RVP ZV-LMP a ŠVP-Učíme se pro život vycházející z RVP ZV. Škola má dvě budovy, jedna budova je bezbariérová.

Jsem profesionální lektorka a konzultantka Nabízím individuální konzultace a skupinová školení. Školím: TIME management, komunikační dovednosti a kurzy zaměřené na sebepoznání. Aktuální kurzy: TIME management - Jak pracovat na podstatném, ASERTIVNÍ myšlení - JAK být SVŮJ bez výčitek, Hněv a zlost - Jak se SPRÁVNĚ (ne)naštvat, Kdo jsem? ...

Bezpečnost práce. Požární ochrana. Soudní znalec v BOZP. Požárně bezpečnostní řešení staveb. Školení, kurzy obsluh přenosných řetězových pil, křovinořezů Bezpečnost práce. Prevence rizik (bezpečnost a ochrana zdraví při práci): - komplexní zajištění BOZP - poradenství - zpracování dokumentace BOZP - školení zaměstnanců - ...

Služby: - konstrukční příprava oděvní výroby - konstrukční práce v procesu konstrukční přípravy výroby - vývojová činnost v oblasti proporcionality a tvorby velikostních systémů - kontrolu výrobků - školení pracovníků kpv v dané problematice.

Poradenství a školení v oblasti výpočetní techniky. Připojení k internetu.

Jazyková škola. Výuka jazyků pro děti a dospělé, výuka v MŠ a ZŠ, firemní výuka - angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, čeština - překlady, tlumočení - víkendové a intenzivní kurzy - letní tábory pro děti 6 -14 let.

Výchova a vzdělávání dětí předškolního věku. Děti a také personál tráví ve škole většinu dne, snažíme se působit jako jedna velká rodina. Jsme v přátelském poměru, děti i rodiče nás vidí spolupracovat, pomáhat si a zajímat se o druhé. Snažíme se, co nejvíce porozumět rodinám dětí a spolupracovat s rodiči. Vedeme děti k poznání, že s jejich účastí ...

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, italština, čínština - kurzy ve firmách - kurzy na míru. Kurzy pro děti od 7 let. Překlady i se soudním ověřením. Tlumočení i soudní tlumočení do všech a ze všech jazyků. Čeština pro cizince. Příprava na maturitu, na mezinárodní zkoušky. Obchodní angličtina.

Základní škola. Školní družina. Školní jídelna.

DÁKINÍ - Centrum jógy a meditací: - kurzy jógy pro začínající i pokročilé - kurzy seberozvoje - pronájem sálu

Sportovní a pohybové centrum Lyžařská škola: - výuka lyžování - výuka snowboardingu - výuka carvingu. Kurzy lyžování pro mateřské, základní a střední školy.

Budo Budocan: - bojová umění - sebeobrana - Ji-Jitsu - cvičení sebeobrany - akreditované školení instruktorů sebeobrany, pracovníků SBS (civilní bezpečnostní služby) - školení SBS - psychologická poradna - soudní znalec: sebeobrana, bojové sporty, bojová umění. Výuka v projektech MBA.

Výuka německého jazyka ve Šternberku, v Olomouci a blízkém okolí.

Prodej, bazar, oprava, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - školící středisko.

Jazyková škola. Služby: - výuka angličtiny netradiční metodou zaměřenou na skutečnou schopnost mluvit - výuka od začátečníků po velmi pokročilé - ukázková hodina zdrama.

Konzervatoř Evangelické akademie je jedinou školou tohoto typu v Olomouckém kraji. Poskytuje střední odborné vzdělání zakončené maturitou po čtyřech letech studia, na které navazuje dvouleté vyšší odborné vzdělání ukončené absolutoriem s titulem DiS. Žáci jsou vyučováni v oborech Hudba (se zaměřením na klasickou hudbu) a Zpěv (se zaměřením na ...

Předškolní vzdělávání pro děti ve věkově smíšené skupině od 2 do 6ti let se zajištěním specifické, odborné péče pro všechny věkové skupiny.