Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Školení: - personální služby - obchodní, manažerské, prezentační dovednosti - telemarketing - team building - individuální kurzy.

Knihovna. Půjčovní doba: -po 10-12,13-15 -st 10-12,13-17.30 -pá 10-12,13-17.30. Součástí knihovny je Informační centrum,které slouží nejen turistům ale i všem obyvatelům mikroregionu Žulovsko.

Prodej, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků Hyster - náhradních dílů, doplňků k vozíkům - školení řidičů a poradenství - technické kontroly a revize LPG systémů.

Služby - poradenství BOZP a PO - kontroly, školení v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práce a požární ochrany

Maturitní obory: - Mechanik číslicově řízených strojů - Nábytkářská a dřevařská výroba - Aplikovaná chemie - Stavební materiály - Požární ochrana Učební obory: - Instalatér - Obráběč kovů - Zámečník Nástavbové studium: - Provozní technika - Nábytkářská a dřevařská výroba Střední průmyslová škola Hranice ... dobrá škola pro tebe ...

Etikoterapie. Kávomantie. Výklad z karet. Pořádá: - andělské semináře - kurzy reiki všech úrovní - semináře numerologie - Etikoterapie - dignostika fyzického těla přístrojem.

Mateřská škola, Základní škola, školní družina, školní jídelna.

Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Koordinátor BOZP na staveništi. Soudní znalec - obor bezpečnost práce. Zavádění systému OHSAS a ISO.

Vyšší odborné denní studium ve vzdělávacím programu Sociální a diakonická práce - příprava na výkon profese sociálního pracovníka. V budově školy je provozována též studentská kolej.

Základní škola. Sportovní třídy. Školní družina: - telefon: 581250037. Školní jídelna. - telefon: 581201478

Česká debatní společnost, z. s. je nestátní, nezisková organizace s celorepublikovou působností, založená v roce 2004, která pořádá vzdělávací, debatní a jiné aktivity pro žáky, studenty a širokou veřejnost.

Udělujeme licenci a Certifikát pro užívání značky Český výrobek na výrobcích. Podporujeme české výrobky. Pomáháme v orientaci zákazníkům, kteří dávají přednost českým výrobkům. Kontrolujeme v místě výroby dodržování podmínek pro udělení ochranné známky Český výrobek. Propagujeme české výrobky v TV, na internetu, novinách, časopisech, akcích a ...

Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej: - hasící přístroje.

Jazyková škola, kurzy: - kurzy pro veřejnost - kurzy pro děti - firemní výuka - individuální výuka - překlady a tlumočení - kurzy odborného jazyka - realizace projektů ESF - tvorba metodických materiálů - angličtina - němčina - ruština - španělština - francouština - čeština pro cizince Pomaturitní studium: - akreditace ...

Služby: -výuka angličtiny, anglického jazyka.