Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Naučíme vidět Vás a Vaše děti bez použití fyzických očí. Pořádáme kurzy Intuitivní vnímání a Intuitivní vidění. Pomůžeme Vám probudit vnitřní informační centrum, díky jehož aktivaci budete schopni přijímat informace ze svého okolí bez použití základních pěti smyslů. Autorem metod je Mark Komissarov.

Společnost pro sociální ekologii Art Language Factory, o.s.: - autor mezinárodního výzkumu Konopí je lék - zakladatel odborných pracovišť: Edukativní konopná klinika, Matkárny a pěstírny léčivých genetik Cannabis Marie Juany de la Cruz a další - ateliér ALF - dobrovolnické projekty - půvab managementu - galerie - vzdělávání a ...

Účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika - ekonomické poradenství - semináře, školení, rekvalifikace.

Nehtové studio: -gelová modeláž -klasická manikúra -japonská manikúra P.Shine -teplé parafínové zábaly -lakování a zdobení nehtů. Prodej: -profesionální nehtový materiál. Rekvalifikační kurzy: -manikúra -modeláž nehtů.

Mateřská škola: - s nadstandardním programem - výuka angličtiny, hudební a výtvarná výchova - vlastní fotoateliéry - vlastní výtvarné ateliéry.

Privátní školka Fanfán. Vzdělávací agentura Fanfán - konzultace a semináře v oblasti etikety a pravidel společenského chování.

Vydáváme odborné publikace ELEKTRO V PRAXI : - školení a vzdělávání pracovníků - školení na provádění revizí a kontrol - odborné semináře Opravy, údržba, rekonstrukce: - elektrické zařízení pro těžbu a zpracování štěrkopísku.

Soukromá školka - Montessori. Monte školka.

Obchodní akademie. Jazyková škola. Denní studium - Obchodní akademie a ekonomické liceum Dálkové studium - Obchodní akademie.

Hlavním cílem sdružení je rozvíjet kulturu těla, propagovat taneční umění, pohyb, hudbu, kultivovat a rozvíjet taneční kulturu po stránce duchovní i fyzické. Baletní škola MgA. Iriny Popové v Olomouci a Prostějově je určena pro dívky i chlapce se zájmem o tanec. Cílem je objevit a podchytit mladé talenty a systematicky je připravit k následnému ...

Stojíte před rozhodnutím, na jakou střední školu dáte své dítě? Má Vaše dítě umělecké sklony nebo kladný vztah k dřevu? Střední škola řezbářská v Tovačově nabízí výuku učebního oboru truhlář, truhlářské práce zaměřené na zpracování dřeva a studijního oboru uměleckořemeslné zpracování dřeva se zaměřením na práce řezbářské. Škola zajišťuje ...

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Studijní a učební obory: -obchodník -nábytkářská a dřevařská výroba -strojírenská a elektrotechnická zařízení -stavitelství -kadeřnice -klempíř -instalatér -operátor skladování -prodavač, prodavačka -obráběč kovů -truhlář -strojní mechanik - zámečník -zedník -nábytkářská a dřevařská ...

CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc, zapsána v rejstříku školských právnických osob, byla založena v roce 1995 na podnět olomouckého arcibiskupa Mons. Jana Graubnera. V současnosti škola nabízí kvalitní vzdělání ve dvou vzdělávacích programech. Nabízí také studium vysokoškolské ve spolupráci s Cyrilometodějskou teologickou ...

Lyžařská a snowboardová škola. Půjčovna sportovního vybavení. Organizování firemních akcí. Pořádání kurzů pro instruktory lyžování.

Obory: - užitá malba se zaměřením na design interéru - multimediální tvorba - modelářství a návrhářství oděvů - obuvnictví.

Prodej - keramika Výroba - keramika Kamnářstívýroba - kachlová kamnastavba - kachlová kamna - krby - sporáky - pece - kachle Kurzy - keramika

Jsme vzdělávací agentura s akreditací Ministerstva školství, e-learning, daňové a účetní poradenství. Studium, vzdělávání: - vzdělávací agentura - odborné vzdělávání dospělých - daňové a účetní poradenství - rekvalifikace - školení - profesionální lektoři - individuální školení - učebny jsou vybaveny moderním IT vybavením, internetem, ...

Výtvarné kroužky pro děti, mládež i dospělé. Výtvarné dílny, keramika pro děti, mládež a dospělé, kurzy digitální fotografie, tábory.

Softwarový audit Softwarové poradenství Školení - výpočetní technika