Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Vzdělávací centrum, jazyková agentura, škola. Výuka angličtiny a dalších cizích jazyků. Výuka češtiny pro cizince - Czech for foreigners. Příprava na přijímačky na střední i vysokou školu, scio testy. Individuální výuka. Jazykové kurzy ve firmách. Kurzy angličtiny a dalších jazyků. Individuální výuka, výuka přes Skype. Doučování. Kurzy ...

Překladatelská a vzdělávací agentura, jazykové centrum. Překlady angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, chorvatština, polština a další evropské jazyky. Firemní jazykové vzdělávání: - projektování a realizace vzdělávacích akcí - jazykový audit - prezentační dovednosti v češtině a angličtině.

Střední lesnická škola: - lesnictví - arboretum - celoživotní vzdělávání, kurzy - lesní pedag., myslivost, včelařství - školení k získávání osvědčení pro práci s chemickými prostředky (rostlino-lékařská péče) - školení polesí - výroba palivového dříví, těžba, řezání dřeva.

Služby: - výběr pracovníků - výstavba celých pracovních týmů - vzdělávací aktivity - personální audit - kurzy.

Plavecká škola - plavání kojenců, batolat, předškolních a školních dětí - aquaaerobik - plavecká příměstská soustředění pro děti. Provozovna: Plovárna Hranice Žáčkova ul. 753 01 Hranice.

- využití volného času dětí a mládeže, víkendové akce a činnost v klubovně

Služby: - jazyková škola - výuka anglického jazyka.

Jazyková škola. Tlumočnické, překladatelské služby. Certifikované jazykové kurzy Angličtina pro nejmenší. Přípravné kurzy na mezinárodní jazykové zkoušky Anglická konverzace s rodilým mluvčím Firemní jazyková příprava Jednodenní semináře Business English Studijní pobytové kurzy v zahraničí Poradenské služby při výběru studia Příprava k ...

Služby: - manažerské poradenství - realizujeme tréninky a kurzy na míru.

Prodej, poradenství, školení: - software. Služby: - ITIL poradenství - IT školení - migrace a úpravy na požadavky zákazníka - semináře teambuildingu a kreativity - řešení konfliktů v IT projektech pomocí mediace

Služby: -rozšiřující kurzy pro kosmetičky, maséry/ky. Kurzy: -ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí. -trvalá na řasy. -prodlužování řas. -svatební líčení. -japonská manikúra. -depilace cukrovou pastou. -mikromasáž očního okolí. -lymfatická masáž obličeje.

Služby: - pořádání odborných kurzů, školení a vzdělávacích akcí pro zdravotníky

Soudní znalec: -oblast vodní dopravy.

Distribuce - autochemie - autokosmetika - motokosmetika Profesionální příprava vozidel určených k následnému prodeji Čištění vozidel - ruční čištění interiérů - rozleštění vad autolaků Školení - zájemci, kteří mají zájem vytvářet střediska čištění vozidel - zájemci o převzetí systematického postupu PORZELACK.

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Tvořím dokumentaci k BOZP PO, řídím podniková rizika, kontroluji práce zakázané mladistvým a ženám. Vypracování evakuačního plánu. Provádím školení v ochraně zdraví při práci a požární. Školím řidiče.

Kurzy: -powerkiting, snowkiting, landkiting. Půjčovna -vybavení pro kiting.

Vzdělávací divize: AKREDITACE MŠMT ČR - odborné semináře a výcvikové programy - celoživotní vzdělávání - průzkumy spokojenosti zaměstnanců - celoživotní vzdělávání pro sektor zdravotnictví. Realitní divize: Specializujeme se na zajištění pronájmů, prodeje a koupě bytů, rodinných domů, správu a výkup nemovitostí, pronájem kanceláří a ...

Společnost Studio CTC s.r.o. se zaměřuje na tréninkové programy manažerských dovedností: - tréninkové programy manažerských dovedností pro všechny řídící úrovně a speciální profese (obchodník, sekretářka/asistentka, projektový mansžer apod.) - Assessment a Development Centre - hodnocení spolupravocníků podporou metody 360°Feedback - koučink ...

Aeroklub, letiště. Vyhlídkové lety. Bezmotorové létání. Motorové létání. Parašutismus. Výcvik v těchto kategoriích. E-shop letenek.