Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Jatka.

Zemědělské družstvo: - rostlinná a živočišná výroba.

Vinařství -víno, vína, vín. -bílá vína -Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Veltlínské zelené, Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Muškát Moravský -červená vína -Svatovavřinecké, Rulandské modré, Agni, Nitra, Dunaj, Frankovka, Merlot, Modrý Portugal, Zweigeltrebe, Cabernet ...

Pěstování a prodej sazenic révy vinné: - odrůdy k výrobě vína (moštové odrůdy) - odrůdy na jídlo (stolní odrůdy) - rezistentní odrůdy révy vinné k výrobě vína i na jídlo - bezsemenné odrůdy na jídlo

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: obiloviny, řepka, len olejný, krmné plodiny, krmivo -živočišná výroba: skot, prasata. Opravárenský servis: zemědělská technika. Výroba: -zdvihadla (spouštědla) na přepravu zboží -rakve, rakev z pozinkovaného plechu.

Zemědělská činnost. Rostlinná výroba. Živočišná výroba: - chov skotu a prasat.

Rostlinná a živočišná výroba.

Výroba rostlinná: -obiloviny -řepka -krmiva Výroba živočišná: -jalovice chovné

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Výroba, dodávky: - bramborová mouka - mléko - vepřové a hovězí maso. Autodoprava s využitím jeřábu AD 14 a automixu Tatra.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Nabízíme: - udržování a množení ovocných dřevin - novošlechtění - nabídka květin a zeleniny.

Služby: - zemědělská produkce - zámečnická výroba - zabezpečovací, ochranné a docházkové systémy

Zahradnictví Poruba spol. s r.o. nabízí široký sortiment zeleninových a květinových sazenic, kořenovou zeleninu, bylinky i květinové vazby. Najdete nás v Ostravě - Porubě na ulici Ke Skalce. Zahradnictví, prodej: - kořenová, košťálová zelenina - hlávkové zelí, kapusta, mrkev, červená řepa, kedlubny, dýně - zeleninová, květinová sadba, ...

Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...

Soukromý zemědělec: - rostlinná výroba - řepka, ječmen - živočišná výroba: - chov prasat.

Rostlinná výroba: - obiloviny - luštěniny

Rostlinná a živočišná výroba.

AGRONOVA M & P, spol. s r.o. se zaměřuje na prodej zemědělských produktů.