ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Pěstování a prodej sazenic révy vinné: - odrůdy k výrobě vína (moštové odrůdy) - odrůdy na jídlo (stolní odrůdy) - rezistentní odrůdy révy vinné k výrobě vína i na jídlo - bezsemenné odrůdy na jídlo

Služby: - zemědělská produkce - zámečnická výroba - zabezpečovací, ochranné a docházkové systémy

Zemědělská výroba - zelenina (okurky, rajčata, cibule, ranné brambory). JAHODY - atraktivní plody nová výkonná odrůda z Itálie. Plody a sazenice - zakoupená licence k množení.

Společnost GARSPOL, s.r.o. se sídlem v Hlohovci se zaměřuje na služby v zemědělské oblasti, a to především zemědělskou výrobu a pěstování ovoce. Pěstujeme: - obiloviny (obilí) - pšenici - kukuřici - slunečnici - ovoce (švestky) - zeleninu - vinnou révu Na českém trhu se pohybujeme již od roku 1994 a máme bohaté pěstitelské ...

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - mák, řepka - obiloviny - pšenice, ječmen - luštěniny.

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba, sady - jabloně, hrušně Oprava, servis: -zemědělské stroje. Služby, práce: -kovoobrábění

Agrodružstvo Brťov-Lipůvka se zabývá především rostlinnou a živočišnou výrobou. Úsek mechanizace zajišťuje mechanizační práce pro rostlinnou výrobu, živočišnou výrobu a ostatní provozy podniku. Na úseku ovocnářství pěstujeme jablka, hrušky a renklody. V areálu na Lipůvce se nachází maloobchodní prodejna, jejíž sortiment je tvořen jak vlastní ...

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen.

Zaměřujeme se na zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Pěstujeme a vyrábíme obiloviny, brambory, krmiva a krmné směsi. Chováme prasata.

Pěstitelé zeleného chřestu.

Výroba, prodej: -osivo, sadba polních plodin českého i zahraničního původu -obiloviny, luskoviny, olejniny, okopaniny, pícniny -široký sortiment hybridů kukuřic -množení trav pro zahraniční partnery -vývoz osiva hořčice, svazenky, vikve a jetelů. Služby: -bezplatná poradenská činnost.

- Pěstování plodin jiných než trvalých - Živočišná a rostlinná bioprodukce

Agro Krumvíř, s.r.o. se zaměřuje na rostlinnou výrobu, zemědělskou činnost a pěstování obilí.

Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná: -pěstování obilí, brambor.

Zemědělské obchodní družstvo: -zemědělská výroba: -ozimá pšenice, sladovnický ječmen -ozimá řepka -mák -cukrovka -živočišná výroba: -hovězí a vepřové maso (živé) -mléko. Služby: -nákladní autodoprava -oprava nákladních aut. Výroba krmných směsí v Medlovicích.

Prodej, velkoobchod, maloobchod bio zelenina.Producent, výrobce biozeleniny.Certifikované produkty. -brambory -paprika -rajčata -dýně hokaydo -cukety -cibule -šalotka -okurky nakládačky -kukuřice cukrová -celer -česnek

Zemědělské družstvo (ZOD*) Letonice: -zemědělská výroba.

Pojihlavan, družstvo se zaměřuje na zemědělství, pěstování jahod a samosběr.

Zemědělské obchodní družstvo Drnovice. -živočišná -rostlinná Výroba, prodej: -pšenice krmná -řepka ozimá -mák -maso hovězí -kuřice chovné -těsnící pásky eleskop -vazáky z ocelového lana. Doprava nákladní.

Soukromý zemědělec, pěstování: - zelenina, ovoce - brambory, cibule, okurky, rajčata, papriky, jahody

Prodej odrůdových hroznů pro výrobu vína. Kvalitní hrozny pro vinaře v Bio kvalitě z jižní Moravy.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.