ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Ovocný sad. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - pěstování: - jabloně, broskvoně, hrušně, slivoně, třešně, višně, meruňky - bílý rybíz, červený rybíz, černý rybíz, angrešt.

Zemědělská výroba, prodej: -zemědělské produkty. Chov prasat.

Zemědělská výroba: -rostlinná: -výroba, prodej hroznové víno, -lahvové i sudové víno - červené, bílé -ledová, slámová, odrůdová, přívlastková vína -dodávka stáčecího zařízení pro sudová vína -vína pro gastronomii -svatomartinská vína. Vinotéka: -otevřeno 24 hodin denně -vína vlastní produkce -prodej vlastních výrobků. Vinný ...

-Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -ubytování v kempu

Zemědělské družstvo Bořetice se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu.

Zemědělská výroba: -rostlinná -obiloviny, luštěniny, olejniny, -vinná réva, vinice

Internetový obchod s e sadbami hub. Prodáváme hřib smrkový a hnědý, ryzec pravý, kozák, křemenáč, klouzek, píchavky a hlívu ústřičnou pro vysazení na vlastní zahrádce.

Firma OVO-SADBA, spol. s r.o. se zabývá prodejem certifikovaných sadbových brambor, ovocných stromků a sazenic zahrádkářských komodit. Umíme také dělat hnojiva, substráty a postřiky pro větší i malé pěstitele. Nemalou součástí naší činnosti je také výkup a prodej vlašských ořechů a prodej sezónního zboží, jako jsou borůvky, maliny, jahody a ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje prodej

Rostlinná a živočišná zemědělská výroba.

Statek, zemědělská výroba: -rostlinná výroba.

Velkoobchod, prodej, pěstování: - zelenina - ovoce

Prodej - brambory - okurky - dýně Prodej - dýňová semena.

Kovovýroba, zámečnické práce: -výroba a opravy zemědělských strojů, zemědělské stroje a nářadí: -kombinátor traktorový -vlečky, ruční plečky -hydraulické lisy na hrozny -drtiče zemědělských produktů (i v nerezovém provedení) Stavební zámečnictví: -ocelové brány, nosníky, vrata -ocelová zábradlí, konstrukce, schodiště -venkovní ...

Prodej ovoce.Vedení účetnictví.

Zemědělství: -rostlinná výroba.

Prodej domácích vajec, brambor, česneku a melounů. Chov slepic.

Prodej, nákup, zpracování: -zemědělské produkty.

Nákup, maloobchod, prodej, dodávky: -zemědělské produkty -brambory -ovoce -zelenina tuzemská i dovozová -jižní ovoce včetně subtropického. Velkoobchod: -ovoce -zelenina.

Výkup, prodej: - obiloviny a zemědělské produkty. Výkup nemovitosti za hotové - domy, byty, chaty, chalupy, pozemky i komerční objekty po celé České republice. Stavební práce: - terenní úpravy - zemní práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce rodinných domů - výstavba administrativních objektů. Prodej: - recykláty - ...

Výroba, prodej: - pěstování - šlechtitelské pěstování - kukuřice - slunečnice.