Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
RenoFarma Beskyd a.s. provozuje zahradnictví v Lysůvkách. Nabízíme řezané, hrnkové a balkonové květiny, živou, suchou a smuteční vazbu, semena, travní směsi, hnojiva, postřiky, ovocné stromky, okrasné keře a jehličnany, substráty, truhlíky, květináče a drobné zahradnické potřeby.

- Hlavním předmětem podnikání: - rostlinná výroba - chov skotu. Na orné půdě jsou pěstovány obilniny, kukuřice, pícniny a řepka olejná. Společnost provozuje bioplynovou stanici v Hodoňovicích, prodejnu Rolnička v Palkovicích a věnuje se zahradnické činnosti v Lysůvkách.

RenoFarma Javorník, a.s. hospodaří na území okresu Nový Jičín, obhospodařovaná výměra přesahuje 1600 hektarů. Společnost chová masný skot a vyrábí seno a senáže.

Prodej - čistící prostředky - přípravky určené k rozkládání organických nečistot v žumpách, septicích, odpadech - přípravky do zahradních jezírek Prodej - přípravky do kompostů

Chov drůbeže Pěstování plodin jiných než trvalých Podpůrné činnosti pro živočišnou výrobu Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti Živočišná výroba

Jezdecký klub - ustájení privátních koní - vyjíždky do přírody - výuka jízdy na koni

Dealer BEST, spol. s r.o. Výroba, distribuce: - organické hnojivo AGROHUM a kompost AGROKOMP. Prodej: - balená hnojiva v PE pytlích - volně ložená hnojiva. Zpracování biologicky rozložitelného odpadu. Distribuční sklad a prodej: - volně ložená a balená hnojiva - Březová u Vítkova - tel.: 556307154 - pracovní doba: - 7-14.

Líhnutí (líheň), prodej: - brojlerová kuřata. Výroba: - násadová vejce (vajec).

Veškeré práce pěstební a těžební činnosti. Prodej: - široký sortiment mysliveckých doplňků - uniformy - pracovní oděvy - rukavice - pracovní obuv - ochranné pomůcky pro lesnický provoz - drobné řemeslnické a zahradní nářadí.

Terénní úpravy zahrad, parků. Pěstování rostlin.

Výroba a prodej kvalitních osiv obilovin, luskovin, olejnin, trav a směsí.

Sadové a lesnické služby a práce. Lesnické služby: - pravidelná kontrola stavu lesních porostů - značení prořezávek a probírek - vyznačování těžeb - pěstební projekty. Sadové a zahradní úpravy: - projekty, zahrad, parků, včetně realizace - úpravy příměstských lesů - rekultivace skládek - výsadba vodotečí.

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky na těžko přístupných a rizikových místech. Služby: - nátěry střech a veškeré opravy před nátěry - opravy, čištění a nátěry okapů a žlabů - čištění oken na výškových budovách - nátěry silážních věží a veškeré související práce - čištění hal - nátěry sloupů elektrického vedení VN, NN, VVN - ...

Tělovýchovná jednota. Jezdecký areál, venkovní jízdárny. Ustájení: - koní, koně.

Nabídka zahradnických služeb a květinářství. Zahradnické služby: - návrhy zahrad - realizace zahrad - rekonstrukce zahrad - založení, údržba trávníku - údržba zahrad. Květinářství: - řezané květiny - hrnkové květiny - svatební kytice - dekorace interiérů - smuteční vazba - suché aranžmá - okrasné dřeviny - semena a cibuloviny - ...

Chovatelská stanice - BORDER TERRIER

Westernový ranč v Kopřivnici, který chová americké koně. Služby: - agroturistika, hipoturistika - vyjížďky, projížďky na koních - výcvik koní - westernové ježdění - jezdecké soutěže - členství v jezdeckém klubu - pořádání společenských akcí s hudbou - restaurace ve westernovém stylu

Údržba zeleně: - sečení trávníků ( parkových i ruderálních) - zakládání trávníků - provzdušňování trávníků - ořez a tvarování živých plotů - ořezy a kácení stromů - frézování pařezů - drcení a štěpkování větví - výsadba stromů a keřů.

Farma Koza, chov: - kozy - včely Výroba, prodej, e-shop: - kosmetika z medu a kozího mléka - krémy, mýdla, šampony

Poradenství: - zemědělství. Dodávka: - postřiky - pesticidy - herbicidy - insekticidy - fungicidy - hnojiva - mořidla - osiva.

Jezdecký klub se zaměřením na výuku dětí (pouze členů klubu) v jízdě na koni a hiporehabilitaci.