Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Prodej, e-shop: - pěstební boxy - komplety pro pěstování - osvětlení - pěstební nádoby - chemie a ochrana rostlin.

Výroba: - krmiva - krmné směsi.

Projekce a realizace sadových a zahradních úprav. Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny - sazenice květin a zeleniny - truhlíkové a balkonové květiny. Maloobchodní prodej: - zahrádkářské potřeby - řezané a hrnkové květiny - sazenice zeleniny a letniček - květiny pro balkony a truhlíky - semena, cibule, hlízy - postřiky, ...

Jezdecký areál. - ustájení koní - péče, výcvik koní a jezdců ve westernovém stylu, vození dětí - poradenství

Výroba: - krmiva pro akvaríjní ryby.

Zahradnictví, zahradní služba. Výsadba, údržba, zakládání: -okrasné zahrady, zahrádky -parky, rekonstrukce parků -sady, projekce sadů, sadovnické úpravy -zeleň, zeleně -přesazování stromů, stromků. Služby: -jednorázová i pravidelná údržba veřejné, soukromé a firemní zeleně -zavlažování zeleně -Instalace, realizace: -vodní ...

Koi Farma Morava: - chov a prodej Koi kaprů - poradenství - rozbory vody.

Těžba dřeva. Lesnictví. Zemědělská výroba.

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov: - skot. Pronájem: - kanceláře. Sřediska, farmy: - Dobešov, tel.:556748025 - Heřmanice, chov skotu.

Zahradnické práce, zahradník: -zakládání veškeré zeleně včetně hrubé i jemné modelace terénu -přírodně krajinářské úpravy -výsadby stromů, keřů, rostlin -drobné zahradní stavby. Údržba-zeleň. Projektování-zahrady. Sadové úpravy.

Velkoobchod, sklad, distribuce, prodej, poradenství: - veterinární léčiva pro veterinární lékaře - biopreparáty - zdravotnický materiál - krmiva - chovatelské potřeby - DDD přípravky - ochranné pracovní pomůcky pro veterináře - humánní léky a léčiva - dezinfekční prostředky. Výhradní zastoupení: - V.M.D. - Belgie - CID LINES ...

Prodej: - litinové a skleněné plotny - živá drůbež - žáruvzdorné sklo - topidla - náhradní díly.

Chov, odchov, výroba, nákup, prodej: -pštrosí vejce (vajec) -pstrosí kuřata, mláďata -pštrosí líhně (líheň).

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo - pelety - krmiva pro psy.

Pronájem: - kráčivá rypadla. Zmní práce v těžko přístupných terénech: - práce s kráčivými rypadly. Úprava a regulace: - toky. Mulčování: - náletové dřeviny.

Rybářství, rybnikářství. Prodej: -násadbové ryby, plůdky (kapr, štika, sumec, candát, tolstolobík) -nástražní rybky. Služby: -odlov ryb -sportovní rybolov. Rybí líheň, chov ryb.

Prodej: - krmivo pro psy, hlodavce, ptactvo a exoty - akvarijní rybičky - exotické ptactvo - chovatelské potřeby.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Maloochod, prodej: - potraviny - drogerie - ovoce, zelenina.

Údržba komunikací. Údržba zeleně: - kosení travnatých ploch - vysekávání příkopů - odvoz biomasy. Lesnické práce.

Zemědělství. Zemědělská výroba: -živočišná -zemědělská.