Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Služby: - lesnická činnost - těžební a pěstební práce - výsadba a údržba zeleně - nákup a prodej dřeva

Činnost: - chov včel - prodej medu

Rybí sádky. Maloobchod, prodej, chov: - ryby.

Chovatelská stanice: -německý ovčák -briard

Prodej - dřevo Výroba - řezivo Těžba dřeva Lesnictví Zemědělství Myslivost Včelařství

Pobočka-sklad. Distribuce širokého sortimentu ovoce, zeleniny a vlastní produkce. Import ovoce z Jižní Afriky, Střední a Jižní Ameriky především v době mimo hlavní evropskou produkční sezónu. Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina. Z vlastní produkce dodáváme jablka, hrušky, švestky, třešně, višně, rybíz.

Zahradnictví, pěstování, prodej: - rostliny pro vlastní prodejnu (řezané, hrnkové květiny, balkonové rostliny, zeleninová sadba, okrasné rostliny, stromy a keře, trvalky). Květinářství.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny, jehličnany, zaskrslé jehličnany, listnáče - azalky, vřesy, vřesovice - okrasné trávy - skalničky.

Povodí Odry, přehrada Šance - hrázný. Správa, údržba: - přehrada Šance.

Povodí Odry. Správa, údržba: - vodní toky - vodní díla.

Správa, údržba, opravy a investiční činnost na významných a určených drobných vodních tocích. Provozování a údržba vodních děl. Činnosti spojené se zjišťováním a hodnocením stavu povrchových a podzemních vod. Protipovodňová opatření. Spolupráce při zneškodňování havárií na vodních tocích. Rybné hospodářství: - prodej ryb - prodej jiker, ...

Zahradnictví, květinářství. Pěstování, prodej, maloobchod: - azalky, rododendrony. Provozovny: - Květinářství v NS Jednota, Raškovice 401, tel.: 728451403 - Květinářství NS Ještěr, Frýdek-Místek, tel.: 602 435 072.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Pobočka - nákupní sklad. Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...

Ranč, jízdárna, jezdecký klub. Služby: - ustájení koní jiných majitelů.

Chov: - ovce (masné plemeno). . Velkoobchod, prodej: - jehněčí maso balené - jehněčí masné výrobky (klobásy, šunka).

Technické poradenství v energetice. Chov: - ovce.

rostlinná výroba, technologie - soudní znalectvý - oceňování škod, pozemků a porostů - pedologie - ekologie

Pěstování a prodej: - balkónové květiny, rostliny. Sadba: - květiny - zelenina - macešky - chryzantémy hrnkové a řezané. Smuteční a dušičková vazba. Květinářství. Realizace a údržba zeleně. Prodej: - dřeviny.

Pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, skalniček, sezónních balkónových a záhonových rostlin a zeleninové sadby. Prodej substrátů a hnojiv, chemických prostředků na ochranu rostlin, truhlíků a nádob. Květinářství - řezané a hrnkové květiny, slavnostní, smuteční a dušičková vazba. Prodej: - okrasné stromy a keře, trvalky, skalničky - ...

Zahradnictví. Prodej: - jehličnaté dřeviny - listnaté dřeviny - trvalky - balkonové rostliny - květiny.