Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Rybářství. Chov, prodej: -ryby-kapr, amur, tolstolobik, štika, candát, sumec -doplňkový chov a prodej: -úhoř, lín, cejn, pstruh -sádkové hospodářství -krmné směsi, doplňkové produkty -vnadící koncentráty, směsi, nástrahy -HIPOINT-sportovní lov ryb -rybářské potřeby-zásilkový prodej. Zarybňování: -vybrané vodní lokality ...

Zahradnictví. Návrh, projekce, realizace, výsadba, údržba: - veřejná, soukromá zeleň - zahrady -okrasné a ovocné dřeviny - živé ploty - trávníky, louky, pastviny. Pěstování, prodej: - květiny (balkonové, záhonové) - zelenina - okrasné dřeviny.

Lesnické služby: - pilařská výroba - chov skotu - údržba krajiny - produkce lesního materiálu - péče o veřejnou zeleň.

Zemědělství: - obilí - mák - řepka - cukrovka - vepřové maso - mléko. Oprava: - zemědělské stroje.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná.

Zemědělství: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Zahradnictví. Prodej: - květiny - okrasné dřeviny, keře, jehličnaté dřeviny, stromky - smuteční vazba. Sazba květin (balkónové, hrnkové).

Pěstování, prodej: - okrasné, listnaté, jehličnaté stromy - keře - balkónové květiny - skalničky - zahradnické potřeby.

Zahradní architektura, služby: - realizace zahrad - projektování zahrad - rekonstrukce zahrad - terénní úpravy - údržby zahrad - úklid sněhu.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Nákup a prodej: - surové dříví. Prodej: - palivové dříví. Sazenice lesních dřevin. Plantáže vánočních stromků. Školkařská činnost. Traktorová doprava.

Lesnická činnost: -pěstební činnost. -zalesňování. -těžba, doprava dřeva. -prodej štípaného dříví. Prodej, servis: -lesní, zahradní techniky. Obchod, dílny: Frenštát p.R., Sibérie 960 Tel.: 556835013-4

Internetový obchod, e-shop, prodej: - vše potřebné pro pěstování rostlin vč. zařízení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - potřeby pro pěstitele - kuřácké potřeby - hnojiva a chemie.

Výroba, velkoobchod: - krmivo - extrudované krmivo

Květinářství, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba

Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Výroba: - živočišná - rostlinná.

Lesnictví: -prodej vánočních stromků -projekt a realizace zahrad -výkup, prodej dřevní hmoty -doprava dřeva -těžba dřeva.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny -okrasné stromky -zahradnické potřeby.

Zahradnictví. Prodej: -okrasné dřeviny -stromky -květiny -balkónové květiny. Údržba: -zeleň. Realizace: -zahrady. Terénní úpravy.