Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zahradnictví. Výroba, prodej: - rostliny - agrochemie - aromatické rostliny.

Výroba: - krmiva - krmné směsi - doplňkové látky a premixy.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny(keře, jehličnany) -zahradnické potřeby, nářadí -hnojiva, postřiky -substráty -travní osiva -fólie -zahradní, dekorační keramika. Projekce, realizace: -pěstování okrasné dřeviny -sadové, parkové úpravy -úpravy zahrad. Výsadba, údržba: -veřejná, soukromá zeleň. Firma se ...

Zahradnictví. Prodej: - okrasné rostliny - hnojiva - substráty - zahrádkářské potřeby. Zahradnické služby. Návrhy, projekce, realizace a údržba: - zahrady.

poradenství v zemědělství, prodej hnojiv, pesticidů, zemědělských komodit, tvorba webové prezentace

Chovatelská stanice - NOVOFUNDLANDSKÝ PES

Prodej: - brambory, seno, sláma, vlašská jádra . Velkoobchod: - zemědělské komodity. Mgr. Martin Haša - zahraniční obchod tel.: 608660303

Chovatelská stanice - německý ovčák

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Služby: - lesnictví - zahradní, parkové a sadové úpravy - výsadba zeleně - pěstební a ochranná činnost lesa - těžba lesních porostů - poskytování služeb v myslivosti - výřezy porostů pod elektrovody - rizikové kácení stromů.

Jezdectví. Chov a výcvik: - koně ustájení - přípravy na licence - výcvik jezdců.

Nákup, prodej: - kulatina - palivové dřevo. Těžba, přibližování, pořez dřeva. Přeprava dřevní hmoty. Výstavba: - dřevostavby - roubenky, dřevěné sruby.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Zemědělská prvovýroba. Živočišná výroba. Výroba, chov, prodej: - prasata. Vepřín. Sídlo společnosti: - Komenského 367, Grygov.

Pobočka Dobrá. Chov, nákup, prodej: - hospodářská zvířata - krmná směs. Centrála: - Komenského 367, 78373 Grygov, tel: 602518397.

Chov,nákup a prodej: - hospodářské zvířata.

Návrhy a realizace zahrad. Další: - Květinářství Gebauer, Vrchní 44, Opava, tel. 553732842 - Zahradnictví Gebauer, Požární 47, Branka u Opavy, tel. 603834861.

Pobočka. Květinářství. Prodej: - skalničky - letničky - trvalky - jehličnany. Další prodejna: - Vrchní 44, Opava. tel: 553 73 28 42. Návrhy a realizace zahrad: - Za Humny 9, Opava.

Lesnictví. Těžba dřeva. Nákup a prodej: - surové dřevo. Zprostředkování - nákup, výkup: - lesy, lesní pozemky. Prodej: - palivové dřevo. Přeprava, doprava dřeva.

Prodej: - biopotraviny. Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, zelinářství. Zahradnictví. Sadařství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické přípravky na ochranu rostlin - hnojiva.