Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Živočišná a rostlinná výroba. Chov a pěstování: - skot (pro mléko i maso) - prasata - obiloviny - pícniny - mák. Služby: - prodej a servis nakladačů Faresin Handler.

Komplexní lesnické práce: - pěstební činnost - těžba a přibližování dřeva, dříví - správa lesa, lesů - lesní hospodářství - myslivost.

Zahradnictví, květinářství. E-shop, maloobchod, prodej: - rozvoz květin, kytic do domu, donáška květin do domu - řezané, hrnkové květiny, sazenice - okrasné a ovocné stromy, keře - sazenice, semena, cibuloviny - hnojiva.

Jízdárna - výuka jezdectví - jízdy na koních - příprava jezdců ke zkouškám - vedení skupiny jezdců Nabízí - ustájení koní

Výroba, prodej: -umělé květiny, stromky -bonsaje -dekorace interiérů. Maloobchod, prodej: -květiny, květinářství -dárkové předměty, zboží -dárky.

Celoroční prodej živých ryb. Rybí sádky. Chov a prodej: kapr, sumec, štika, candát, jeseter, pstruh, amur Otvírací doba: - Duben-Říjen: st-pá od 8-17 a so-ne od 9-14 - Vánočního prodej: denně od 8-17

Autodoprava: - vnitrostátní (tuzemská) nákladní doprava TATRA 815 S3 + hydraulická ruka, Autooprava, autoservis: - nákladní vozidla. Služby: - orba - rozhrnování sněhu - autoporadenství.

Rodinný statek. Rostlinná výroba: - pěstujeme česnek, kmín, len, mák a zeleninu. Maloobchodní prodej: - výrobky z česneku, kmínu, máku - sušená zelenina - olej řepkový, hroznový, dýňový, lněný, z ostropestřce - těstoviny, nudle, risotto. Mimo naše výrobky můžete zakoupit i výrobky od Fajne pasty, oleje Eklart, med z včelařství ...

Distribuce, prodej: - krmiva pro zvířata (pro psy, kočky, plazy, želvy) - obiloviny - olejniny - krmné směsi pro hospodářská zvířata, koně - šrot - krmítkové směsi - krmení pro pstruhy. Výroba: - nástrahy, vnadící směsi a aromata pro rybolov.

Rybářství DENAS, s.r.o.. Prodej, chov, odchov: -ryby. Drůbežárna. Chov, prodej: -drůbež. Výroba, prodej: -násadbová vejce (vajec).

Společnost MILATA TECHNOLOGY s.r.o. realizuje stavební, lesní a komunální činnost, práce se svodidly. Firma má bohaté strojní, nástrojové a technické vybavení pro vysokou kvalitu služeb.

Komunální práce Stavební firma Lesnictví

Beskyd Arbo s.r.o.provádí dřevorubecké práce.

Ekofarma: - čerstvé syrové kozí mléko - kozí syrovátka - kozí sýr - kozí tvaroh, kefír, jogurt - jogurt z kravského mléka - med - vejce - granule pro psy a kočky - vojtěškové úsušky.

Školní zemědělský podnik. Zabezpečování výuky studentů vysokých škol, žáků středních škol, odborných učilišť. Zemědělská prvovýroba, živočišná výroba, chov, odchov, prodej: - mléčný a masný skot - prasata - pernatá zvěř - koně, chovná a sportovní plemena, ustájení koní - připouštění klisen. Rostlinná výroba, prodej: - produkce ...

Prodej - zemědělské produkce - chovného skotu a prasat - chovných a sportovních koní, ustájení koní a připouštění klisen - lovné zvěře (daněk, srnec, bažant) - malé zemědělské mechanizace a techniky - bionafty - okrasných a sadovnických výpěstků - krmných směsí dle vlastní receptury a požadavků odběratele - náhradních dílů k ...

Chovatelská stanice: - plemeno psa Bišonek. Služby: - psí salon - stříhání psů.

Zemědělství. Zemědělské družstvo (ZD). Zemědělská výroba: - rostlinná (obilniny, olejniny, okopaniny, pícniny, travní semenářství) - živočišná. Chov, prodej: - skot (dojnice) - prasata - drůbež. Jatka. Zpracování masa: - vepřové půlky. Kovovýroba. Autoservis, servis, autooprava, oprava: - automobily, vozy. Autodoprava, ...

Zahradnictví. Prodej: - okrasné stromky, stromy, keře, dřeviny (listnaté, jehličnany).

Pěstování vánočních stromků v kontejnerech.

HROCH group s.r.o. provozuje zahradnické centrum a e-shop se zahradnickými potřebami, hnojivy, letními stromky, drobným ovocem, květinami, dekorací a doplňky.