Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Marie Kantorová provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování rostlin, stromů, keřů, ovoce a zeleniny.

Helena Štverková se zaměřuju na lesní práce, údržbu zahrad, kultivaci pozemků, rizikové kácení a práce z plošiny.

Vítězslav Smolík provozuje farmu se zaměřením na výrobu mouky, včelařských produktů a umožňuje jízdu na koni.

Stanislav Zámečník provozuje farmu a zaměřuje se na výrobu a prodej výrobků z kravského a ovčího mléka.

Zahradnictví, ovocná a okrasná školka. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -stromky, keře -zemina, substráty -semena. Výsadba, údržba, úprava: -veřejná, soukromá zeleň -zahrady.

Jaroslav Koudela provozuje ovocnou školku, zaměřuje se na zahradnictví a poskytuje komplexní služby mulčování, postřiků, sekání a mnoho dalšího.

Společnost FUNGHI CZ, a.s. již více jak dvacet let produkuje a dodává čerstvé houby vynikající kvality pro domácí i zahraniční spotřebitele. Jsme největším výrobce pěstovaných hub v ČR a hospodaříme na ploše přesahující 9 800 m2. Většina naší produkce je svojí kvalitou srovnatelná se značkou BIO a nese také prestižní označení Česká kvalita či ...

Šlechtitelská stanice. Služby: -šlechtění trav a jetele. Velkoobchod: -travní, jetelová osiva.

Zemědělství. Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná - práce s půdou. Prodej: - zemědělské a živočišné produkty. Autodoprava, doprava: - silniční nákladní vnitrostátní přeprava - přeprava sypkých materiálů.

Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Mgr. Jiří Krpeš se zaměřuje na zemědělské práce, práce s traktorem, mulčování, odvoz nákladu, těžbu dřeva a odklízení sněhu.

Zahradnictví. Pěstování, prodej, maloobchod: - ovoce - jahody. Jahodová plantáž.

Farma. Chov: - ovce - kozy - Gotingenské prase. Prodej: - kozí mléko.

Chov koní: - výcviky koní - prodej hříbat i koní do sportu - připouštění plemen (hřebcem Sacramoso Euridika) - ustájené koní (pastevní, boxové) - projížďky v kočáře.

Šlechtění hybridních paprik. Produkce, prodej: -osiva papriky.

Zahradnictví. Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad. Maloobchod, prodej: - listnaté a jehličnaté keře - trvalky a skalničky - ovocné stromy a keře - sazenice zeleniny - letničky - zemina - postřiky - hnojiva.

Zahradnictví. Pěstování, maloobchod, prodej: -zelenina.

Hoštická a.s. je producent zemědělských plodin a výrobce strojů.

Pronájem - koně, rodinný ranč - 10 koní - možnost ježdění dětí i pokročilých bez omezení věku Psí hotel

Ivana Holubová provozuje Miniarboretum u Holubů se zaměřením na okrasné zahradnictví.

Chov ryb Sedlnice zajišťuje chov ryb a jeho prodej - kapr, pstruh, sumec

Stáj: - výuka jízdy na koni - chov, výcvik, prodej sportovních koní - jezdecký klub - ubytování, penzion - tábory s koňmi - pořádání akcí.

Činnost: - ovocná školka E-shop: - ovocné stromy, stromky - rybíz, angrešt, maliny - ostružiny, jahody - brusinky.