Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Pobočka. Lesy České republiky. Lesní správa Šenov.

Krajský inspektorát Frýdek-Místek. Správa, hospodaření: - v lesích, lesy ve vlastnictví státu - drobných vodních toků (vodní toky).

Lesní práce. Lesnictví a myslivost.

Pobočka. Lení správa Ostravice. Lesní hospodářství: - správa lesů ve vlastnictví státu - správa malých vodních toků a bystřin - lesnictví - těžba dřeva, dříví.

Lesní správa. Revír Dlouhá Voda 3: - tel.:554652598. Revír Spálené: - Heřmanovice 435 - tel.:554644117. Revír Polom, Drakov: - Heřmanovice 158 - tel.:554612632. Revír Janov: - Janov 269 - tel.:554658121. Revír Artmanov: - Třemešná 174 - tel.:554652163. Revír Slezské Rudoltice: - Slezské Rudoltice 69 - ...

Polesí: - Čavisov - tel.:553768051. Revíry: - Bolatice: - tel.:553655034 - Hrabyně: - tel.:553775132 - Hradec nad Moravicí: - tel.:553784091 - Chuchelná: - tel.:553650123 - Pustá Polom: - tel.:553776143 - Doubrava: - tel.:553784091 - Háj* ve Slezsku: - tel.:553773213 - Mokré Lazce: - ...

Lesní revír - patří pod Lesní správu Bruntál.

Lesní revír - patří pod Lesní správu Karlovice.

Lesní revír - patří pod Lesní správu Karlovice.

Hájovna - dříve ohlašovna požárů.

Lesy České republiky,s.p. Prodej, zpracování: -dřevo, řezivo. Soudní znalec: -obor lesní půda, porost, škody -Halata Petr, Ing.

Zveme Vás k návštěvě naší koňské stáje Lidka, která se nachází v malé obci Heřmanovice v nádherném prostředí jesenických hor mezi městy Vrbno pod Pradědem a Zlatými Horami. Nabízíme Vám zajímavý výukový program jízdy na koni s odborným dohledem pro Vás i pro Vaše děti. Dále můžete využít nabídku vyjížďky na koních, vodění dětí, zkušební jízdy ...

Internetový obchod se značkovými krmivy Energys, Afeed, Kelečsko, Bodit a dalších značek pro kočky, psy, drůbež, koně, zajíce, holuby, skot, prasata, moračata křečky a další zvířata. Prodej potřeb pro chovatele, granulovaného sena a slámy, pasti na hlodavce, přípravků proti hmyzu a slimákům

Deepex s.r.o. se zaměřuje na chemii a procesní inženýrství, vyrábí substráty, hnojiva, chemické speciality a mnoho dalšího.

Společnost BIO ESIEINTE s.r.o. se zaměřuje na prodej řepky, vyrábí potravinářské a technické oleje, distribuuje pelety a provádí logistické služby.

Jízdárna: -výuka jízdy na koni. Ubytování. Restaurace. Provozní doba: -Po-Ne 11-20 -jízdárna 9-11;14-17 Mimo sezónu jízdárna Po-Pá, jindy po dohodě.

Ubytování v penzionu Stodola ve Stěbořicích nedaleko Opavy. Doplňkový prodej vyzrálého hovězí masa z vlastního chovu. Restaurace.