Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Pstruhařství - odchov Pstruha duhového - rybolov. Rybářská bašta - restaurace. Sádky Jánské Koupele, Areál Hasičské školy, 749 01 Rybářská bašta a rybolov Staré Těchanovice 46, Areál Davidova mlýna, 749 01

Marcel Dorociak poskytuje služby v lesnictví: -těžba dřeva - přibližování dřeva - pořez kulatiny - rizikové kácení stromů - nákup a prodej kulatiny - prodej palivového dříví - zprostředkování odbytu vytěženého dříví. Hamrovice 233 Ostravice 73914

Chovná stanice psů. Prodej psů.

Chovatelská stanice Lupet - chov psího plemene Jorkšírský teriér.

Plemenný chov ovcí OXFORD DOWN, - jehničky i beránci - jateční jehňata + poradenství - chov ovcí Chov - psi NĚMECKÝ ŠPIC MALÝ - Šarplaninec

Lesnictví: - těžba dřeva, zalesňování, údržba a poradenství. Zahradnictví.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce.

Stáj U Luka, služby: - ustájení koní - pronájem koní - výuka jízdy na koni - jezdecký klub

Výroba a prodej palivového dřeva - palivové dříví. Kontejnerová autodoprava - odvoz zeminy nebo odpadu na skládku. Služby v lesnictví - výkup dřevní hmoty - poradenství v oboru těžby, zalesňování.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Chovatelská stanice: - plemeno psa Tosa-inu. Služby: - hotel pro psy, psí hotel - výcvik psů - agility.

Prodej originální přírodních kamenů do zahrad, pro stavby i dekorace. Okrasné dřeviny, bylinky, kůry, substráty, obsypové materiály - drobné valounky, vymývané kačírky a různobarevné drtě. Zahradní dekorace a architektura.

Jaroslav Wiglasz zajišťuje prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel. Provádění elektrorevizí zařízení, hromosvodů, nářadí.

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Zahradnictví, prodej: - letničky, balkonovky - pokojové květiny - okrasné stromy, keře - ovocné stromy a keře - bylinky - substráty.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Farma. Pěstujeme cherry, koktejlová, keříková rajčata, salátové okurky. Vlastní med květový. Návštěvnické centrum s ukázkovým skleníkem.

Chov: - ovce - prodej jehňat. Služby: - stříhání ovcí.

Aleš Pink se zaměřuje na chov včel a výrobu medu a včelích produktů.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Pěstování: - Aronie - máta - levandule Výroba, e-shop: - šťávy - sirupy - džemy

Emilie Králová se zaměřuje na prodej povolenek k rybaření v rybníku pro různé způsoby lovu.